| Aly359 a întrebat:

TPU, ideea e ca vreau neaparat sa-mi iau un hamster dar mi-e rusine sau frica sa-i spun mamei ca vreau adica nu stiu cum sa abordez situatia. nu vreau sa astept pana la ziua mea deoarece este in iulie, de aia trebuie sa ii zic in asa fel incat sa o conving. am avut perusi acum cativa ani, dar desi am promis ca ma voi ocupa numai eu de ei nu a fost asa ( ma ocupam si eu de ei dar mai mult parintii ) dar i-am dat ( din cauza galagiei pe care o faceau ). Daca puteti sa ma ajutati : cum sa-i spun mamei ca imi doresc un hamster din suflet?

6 răspunsuri:
| HappyCandy a răspuns:

A fost si la mine asa cind trebuia sa imi ia pisica, dar ca s-o conving a trebuit sa fiu mai harnica ce priveste de curatenia casei, note etc
Asa o s-o convingi.

| Meddy_5853 a răspuns:

"Mamiibatting eyelashes puppy dog eyes! Stii ca te iubesc foarte foarte muult... aa si mai stii ca esti cea mai buna mama din lume?!" si probabil ca o sa te interbe ce vrei, si o sa'i zici "pai. un hamster. promit. nu! jur sa am eu grija de el. terooog" si atat happy cred thinking

| Viviannnnnna a răspuns:

Eu l-am primit de la o prietena foarte buna rolling on the floor iar mama mea nu stia, decat eu big grin laughing imi dadusem seama ca imi va lua un hamster rolling on the floor. pai spune-i ca vei avea grija de el.ea va spune : nu! tu : dar nu am avut niciodata unul si nu ai de unde sa stii ca nu voi avea grija de el :-l.asa a mers la mine rolling on the floor

| Elenuk a răspuns:

A fost si la mine asa cind trebuia sa imi ia pisica, dar ca s-o conving a trebuit sa fiu mai harnica ce priveste de curatenia casei, note etc
Asa o s-o convingi...asa a mers la mine

| bojne a răspuns:

Pai...incearca sa fii mai responsabila... mai cuminte,,,, sa iei note bune la scoala:d

| bojne a răspuns:

Mai un hamster costa 150mii vechi(15 lei) strange banii astia si cumpara-l (da le magazinul ala de langa obor) si le spui sa te lase 1 saptamana cu el si ai grija de el si daca nu o sal dai la altcineva