A fost si la mine asa cind trebuia sa imi ia pisica, dar ca s-o conving a trebuit sa fiu mai harnica ce priveste de curatenia casei, note etc
Asa o s-o convingi.
"Mamii ! Stii ca te iubesc foarte foarte muult... aa si mai stii ca esti cea mai buna mama din lume?!" si probabil ca o sa te interbe ce vrei, si o sa'i zici "pai. un hamster. promit. nu! jur sa am eu grija de el. terooog" si atat cred
Eu l-am primit de la o prietena foarte buna iar mama mea nu stia, decat eu imi dadusem seama ca imi va lua un hamster . pai spune-i ca vei avea grija de el.ea va spune : nu! tu : dar nu am avut niciodata unul si nu ai de unde sa stii ca nu voi avea grija de el :-l.asa a mers la mine
A fost si la mine asa cind trebuia sa imi ia pisica, dar ca s-o conving a trebuit sa fiu mai harnica ce priveste de curatenia casei, note etc
Asa o s-o convingi...asa a mers la mine
Pai...incearca sa fii mai responsabila... mai cuminte,,,, sa iei note bune la scoala:d
Mai un hamster costa 150mii vechi(15 lei) strange banii astia si cumpara-l (da le magazinul ala de langa obor) si le spui sa te lase 1 saptamana cu el si ai grija de el si daca nu o sal dai la altcineva