Si cainele meu a avut parvoviroza cand avea trei luni, avea febra, diaree, voma, si avea o stare generala proasta.Nu cred ca in cazul tau ar fi vorba de parvoviroza.
Mult succes!
Daca medicul veterinar a zis ca ii face un vaccin azi unul maine inseamna ca e bine, ce mare lucru e doar iun vaccin. daca e parvoviroza e grav, poate sa moara din boala asta, probabil ca azi sau maine ii da ceva pentru asta, asa ca mergi cu el la vet sa-i faca ce stie el ca trebuie sa-i faca.
Buna!
Daca medicul iti spune sa te intorci la el,
nu cred ca te cheama degeaba.
Mai mergi, si mai vezi ce se mai intampla.
Bafta si insanatosire grabnica
Buna si catelul meu sufera de parvoviroza . As dori sa aflu daca al tau a avut aceleasi simptome pe care le are si al meu: doarme des, nu mananca, refuza in totalitate mancarea, dar este jucaus, astea erau simptomele? Dupa vaccinare si-a revenit, este bine? Mentionez ca astept cu nerabdare ziua de miercuri sa-l duc la vaccinat pentru ca pana atunci trebuie sa-l hranesc cu lingurita si nu vrea sa manance! Al tau este bine acum?
Buna, si catelul meu sufera de parvoviroza . As dori sa aflu daca al tau a avut aceleasi simptome pe care le are si al meu: doarme des, nu mananca, refuza in totalitate mancarea, dar este jucaus, astea erau simptomele? Dupa vaccinare si-a revenit, este bine? Mentionez ca astept cu nerabdare ziua de miercuri sa-l duc la vaccinat pentru ca pana atunci trebuie sa-l hranesc cu lingurita si nu vrea sa manance! Te-as ruga frumos sa-mi raspunzi la intrebare!
Pai nu era vorba de parvoviroza ci de alimentatia neadecvata... prima saptamana iun care il ai trebuie sa ii dai orez fiert cu carne de pui fiarta [ nu trebuie neparat carne. daca nu ai ] chestii de astea simple, gris cu lapte, orez cu lapte, lapte, lapte acru si dupa 1 saptamana incepi sa-i adaugi alimentatia necesara
Imi poti spune si mie de unde l-ai luat si cat ai dat pe el te rog frumos?!
Pai eu sunt din Roman si l-am luat de la un crescator cu 250 lei dar mi-a facut reducere 50% pentru ca o cunoaste pe mama