Buna, cand stai cu ea, joacate, mangaio, si se va obisnuii.va prinde incredere. succes
Te va cauta mai mult timp cam 2-3-4 zile.Te iubeste multtttt! Ea de mica sa obisnuit cu tine.Osa se obisnuiasca! Pacat ca nu ai luat-o cu tine dar imprejurarile...
Nu a crescut de mic cu mine ci cu bunicii mei..ma vede doar in vacante dar se pare ca in vacanta asta de vara sa acomodat mai mult decat necesaru de mine si acum sufar si eu si el.
Buna.
asa am patit si eu cu catelusu` meu cand am plecat la mare, plangea si dormea pe hainele mele.
si la scoala cand plec sta suparat.
spune`le bunicilor tai sa se joace cu el, sa il iubeasca la fel cum l-ai iubit si tu! are nevoie de multa iubire ca sa treaca peste:-ss
si ca sa manance, spune`le sa-i cumpere o mancare de pisici ff buna, sau sai dea carnita(no sa refuze).
pup>
Offf...eu zic sa-l iei cu tine.Animalutele iubesc mult mai profund decat oamenii si daca nu esti langa el e posibil sa nu reziste mult.Va rezista la drum pentru ca vei fi tu cu el :*
Pai eu zic sa-l pui intr-o cusca de aia de drum si sa-l lasi acolo pana ajunji in Austria
Buna SchizZ! Nu ai putea face nimic... Daca te-ai putea intoarce motanul ar fi cel mai fericit! Imi pare rau!
Ilovebubblegum întreabă: