| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 a întrebat:

TPUU! Vreau sa ma ajutați, am un animal, animalul pe care i-l am eu este un câine! Este mic si nu mai creste, o sa stea doar in casa si nu își face nevoile in nisip unde trebuie, nu stiu cum sa i-l învăț, i-am pus nisip si hârtie cu nevoile pe care le-a făcut acolo, dar tot pe unde are chef, va rog spuneți-mi cum sa fac sa facă nevoile in cutie? Are 2 luni domnișoara! Acum 3 zile am luat-o! Dau funda va rog sa ma ajutați

Răspuns Câştigător
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Va trebui sa mai astepti ca sa invete un loc pentru asta. Intre timp te ocupi de deparazitare mai ales viermi intestinali, citeste pe sit-uri specializate cum il hranesti cat mai natural eventual functie de rasa etc. Invata cum il educi tot de pe situ-uri cu animale dar inca 1-2 luni vei sterge prin casa. E bine ca nu l-ai luat mai mic, e cam mic sa fi invatat de la mama lui, nu a avut timp.

1 răspuns:
| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 explică:

Mulțumesc, dar pana atunci cum i-l învăț sa facă in nisip? Sta in casa, dar nu voi putea seara sa ma trezesc tot timpul sa i-l duc. are nisip lângă el dar măcar cu timpu sa se obișnuiască! Ii rasa Spitz German nu mai creste, e fetița.