Întrebare recomandată | pietrean a întrebat:

Trebuie taiate varful ghearelor si la picioarele din spate, la pisici?

Răspuns Câştigător
| zipidi a răspuns:

Da, trebuie alfel se poate rupe gheara si e mai rau, dar lasa-le putin sa creasca! imi dai funda te rog?!

4 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Iti recomand sa le tai.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

U stiu la oras dar la tara pisca si le scurteaza singura.Pentru care pe ce se catara si le toceste pe vreo ramura de copac.Nu vad niciun rau sa iesi cu pisica pe afara.Desigur ca si ele vor plimbate ca si cateii, sa ia aer ..proaspat si sa se joace.Dar nu mai stiu daca mai poti s-o ademenesti sa o prinzi.laughing

| anuskgalusk a răspuns:

Ce oribil, eu am o pisica de doi ani si nu am facut niciodata asta, si nici nu o voi face vreodata...acum faci ce vrei. Eu zic ca nu.

| pietrean explică (pentru anuskgalusk):

Sa inteleg ca nu i-ai taiat de loc unghiile nici de la labele din fata? Pisicile care stau in casa, nu au cum sa-si toceasca ghearele, asa ca trebuie taiate cele din fata.Dar nu eram sigura daca trebuiesc si cele de la labele din spate, dar cand am vazut ca sunt intoarse, le-am taiat si pe alea.Cand am fost la veterinar, a taiat doar la cele din fata.Sa nu intelegi, ca trebuie taiata unghia din radacina; NU, DOAR VARFURILE! Si pisica mea are 2 ni si ceva.