Bună.
În acest moment nu mai colecţionez nimic însă am diverse colecţii.
Prima, preferata mea, este colecţia de şerveţele. Am sute de şerveţele cu diferite modele care le-am adunat în decurs de 3 ani dacă nu mă înşel.
A doua colecţie este cea de scoici. În fiecare an când am fost la mare, am adunat scoicile care am crezut eu că au o înfăţişare mai interesantă.
O altă colecţie care o deţin este cea de acţibilduri de la Chio Chips. Când eram mai mică îmi plăcea mult să colecţionez aşa ceva.
Ultima colecţie care o am este de peştişori. Am un acvariu foarte mare cu aproximativ 100 peştişori diferiţi. Nu sunt toţi specii diferite dar prin culoare se deosebesc mult.
Tu ce colecţie ai?
Pa-pa.
Eu da. Colectionez postere, servetele, bratari cu autografe, timbre cu animale, jucarii de plus, revistele BRAVO si BRAVO GIRL, articole interesante din ziare, acţibilduri, bijuterii si cam atat. .
Dap colectionez aer de respirat cu diferite arome:vanilie,ciocolata,plaja,munte,balegar,gainat,miros de tara,desert,miros de dulciuri,prajitura bunicii in cuptor,mirosul unei nasteri de porc,caramel,bebelusul cu scutec murdar si gura vecinului.
Mai colectionez de asemenea oi colorate: albe,rosii,roz,mov,turcoaz,albastre,vernil,portocalii,indigo,negre, caramizii,cenusii,gri,galbene si verzi.
Mai am si alte colectii normale de exemplu scheleti dar imi mai trebuie unul si anume Basescu iar colectia mea de scheleti va fi completa.
Mai colectionez chestii din mare am pesti morti,nisip,scoici,corali si un crocodil .
Dar preferata mea e colectia de norisori am pufosi, colorati, asprii, cu forme, rapizi si lenti.