Doamne...doamne...deci mooor ai vazut catelu ala ca so sculat deci nu mai poot iti dai seama ce durere o simtit saracu catel ala macar daca il omorau inainte sa nu simta chiar asa ceva.dar ce spun cum sa il omoare deci simt o furie[pe acei oameni] o mila[pentru saracii catei] si mie sila de nici nu stiu cum sa le spun ca animale sigur nu [ma refer la oameni] ca un animal n-ar face asa ceva. si pana la urma ei ce o castigat ca o smuls blana de pe ei ca sigur no folosesc si chiar daca ar folosio, nu o folosesc pentru haine, eventual pentru un pres in grajdi la animale. deci nu mai pooot m-am inervat la culme!
Doamne!.Vorbesc serios ca si eu plang eu iubesc animalele mai mult decat iubesc oamenii.Nu imi vine sa cred.Si cei care filmau dc nu au sarit pe acei tiranii.Cum sa filmezi cum un animal este jupuit pe viu? Acesti oameni ar trebui tratati ca acele animale.Nu au mila deloc.
Sunt apsolut de acord cu voi si cred ca acesti oameni sunt cei care ar fi trebuit sa fie tratati in halul asta.Saracii caini sunt si ei niste suflete care traiesc nu sunt simple pietre pe care nu le doare cand le lovesti si foarte bine ca au facut petitii ar trebui ca acei oameni sa zaca in inchisoare fara mancare pentru tot restul vietii lor ca asta merita!
mutuu23 întreabă: