| XDarkAngel a întrebat:

Uitati-va va rog la urmatorul clip iar cei care iubiti animalele va avertizez ca s-ar putea sa ramaneti socati! NU-l urmariti pe tot daca aveti caine!
http://www.ptroa.co.il/petition/
astept comentarii
panglica

Răspuns Câştigător
| Alina140663 a răspuns:

Doamne...doamne...deci mooor ai vazut catelu ala ca so sculat deci nu mai poot iti dai seama ce durere o simtit saracu catel ala macar daca il omorau inainte sa nu simta chiar asa ceva.dar ce spun cum sa il omoare deci simt o furie[pe acei oameni] o mila[pentru saracii catei] si mie sila de nici nu stiu cum sa le spun ca animale sigur nu [ma refer la oameni] ca un animal n-ar face asa ceva. si pana la urma ei ce o castigat ca o smuls blana de pe ei ca sigur no folosesc si chiar daca ar folosio, nu o folosesc pentru haine, eventual pentru un pres in grajdi la animale. deci nu mai pooot m-am inervat la culme!

11 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

Aoleu, n-am putut să urmăresc mai departe de la scunda 31. Brrr! E ceva de groază. Bietele pisici! Mi-e rău deja gândindu-mă la astfel de lucruri şi la câte animale au o astfel de soartă. O să am coşmaruri la noapte.

| Kittynika a răspuns:

L-am vazut acum mult timp, pe mine m-a traumatizatstraight face.
Am postat si eu clipul aici pe site de mult.

| XDarkAngel explică:

Acestia sunt chinezii, ei mananca caini! semnati petitia sau inscrieti-va pe facebook! macar de iar otravii sau ceva nedureros! sa se duca dracu de galbeziti sa se puna si ei in locul bietelor animale! eu n-am avut curaj sa vad clipu...

| Allysson a răspuns:

Doamne...deci chinezi ori is prosti si handicapati ori nu au suflet...cum sale faca asa ceva animalelor, am semnat de 2 ori de pe 2 adrese si voi punecolegi sa semne, saracele animale

| Vampire12300 a răspuns:

Ooooooooo,Doamne fereste-ma ce oameni nebuni pot exista!

| PuFoS97 a răspuns:

Sa ii pedepseasca DUMNEZEU sa ii arda draq in iad

| ladyraluka23 a răspuns:

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. nu imi pot imagina asa ceva... cum unii oameni pot chinui astfel niste animale! ele au suflet...vor sa traiasca ca si noi. acesti oameni trebuie inchisi. daca as putea sa-i pedepsesc le-as face ce le-au facut acelor fiinte iubite de noi

| DemonicaMrx a răspuns:

Am inceput sa plang pur si simplu eu care am un catel si care iubesc atat de mult de ne explicat catei abia am putut sa ma uit cu dadea omul ala cu picioarele in catei de ne iertat niciodata! eu semnez petitia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lumea e cruda mai fetito.

| XPLOR a răspuns:

Imi vine sa pland doamne... oamenii aia nu au suflet?
nu se rup suflete in doua cum vad animalele pe jumatate moarte?
am ramas socat din ce am vazut si parerea mea nu numai in China se intampla asa ci in toata lumea
animanele nevinovatecrying

| YuukiCrossYuuki a răspuns:

Eu am vazut clipul mai demult si vreau sa spun ca am ramas socata! Am inceput sa plang.Am semnat petitia de pe cele doua id-uri ale mele, a semnat si mama mea, si matusa mea, si pana si bunica mea a zis ca vrea sa semneze.Au semnat si doua prietene de-ale mele.Matusa mea nici nu s-a uitat la clip pentru ca ar fi plans o saptamana, avand in vedere ca iubeste cainii foarte mult.Pana si tatal meu-caruia nu ii plac atat de mult animalele...adica ii place sa le vada in salbaticie sau sa le vada la zoo sau la alticineva, nu sa le tina acasa-a zis ca clipul ala este intr-adevar sadic.
Deci cum e posibil sa faci asa ceva unor bieti caini, fratele meu?!?!crying
Doamne...nu vreau sa mai aud de chinezi toata viata mea! Sa se duca in iad! Nenorocitii! Si animalele au suflet si nu merita sa moara in chinurile alea infernale. crying
Eu am acasa un catel mare si batran...il am de cand eram eu mica.Imi amintesc cum l-am adus in brate acasa.Au asa niste ochisori incat nu i-ai putea bate[pe catei].