Va fi foarte greu pentru ca este un caine care îi place sa traiasca in multa libertate, aer curat. Deci la bloc nu ar fi recomabdabil.
Hm... cred ca da. Desi are nevoie de mult spatiu si trebuie sa ii acorzi timp bun sa iesi cu el la plimbare. E ok sa il ai de cand e pui si sa-l inveti acolo, in apartament. Asa, daca il iei de la cineva care sta la casa... o sa ii fie mai greu sa stea inchis niste ore bune intre niste pereti.
Pana la urma am renuntat la idee. Cel mai bine i-ar fi intr-o curte. Multumesc pentru pareri.
De adaptat greu de tot... dupa cum a zis si oliana ...trebuie sa il plimbi zilnic altfel va suferi mult.
Se adapteaza dar asta nu ii garanteaza o viata fericita, nici pentru el si nici pentru voi. daca vrei sa-l chinui doar de dragul de a avea un catel, o poti face. dar in conditiile date(spatiu stramt, ne-exercitare simturilor, atrofierea muschilor...)durata de viata e mult mai scurta iar catelul o sa devina apatic dupa primii 2-3 ani de viata.
...eu l-as bate pana ce s-ar adapta...glumeam ...cred ca se poate face asa ceva, dresandu-l
Marian_Giany_1992 întreabă: