Eu, unul, nu te-aş sfătui. Păianjenii sunt canibali. Dacă îţi mai iei una, ţine-o separat. Există oameni care au vrut să crească păianjeni la scară industrială ca să le folosească pânza, dar s-au păpat între ei şi au luat ţeapă. Succes. Şi spune-mi de unde ai luat tarantula? Vreau şi eu una. Şi ce îi dai de papa?
Is dragutinu ai de ce sa te speriiVeninul lor e cam la fel ca a unei albine, citat de la care am cumparat tarantula.
Stiu ca se papa intrei ei si normal ca o sa le tin separat. Am cumparat-o de la un tip, pe nume Gratian Morar, puteti cauta pe google, care are de vanzare si serpi si scorpioni. Ii dau de papa viermi de la magazinele e pescuit, la care trebuie sa le tai capul
Eh, nu ai de ce sa-ti fie frica de serpi.ataca doar cand se simt amenintati si daca le este foame. Din cate stiu manca o data la 3-4 saptamani si se satura. Apai nici tu nu trebuie sa tot bazai sarpele
Eu am tarantule si pitoni regali de vanzare. Dar momentan am doar tarantule mici ca cele mari le-am dat toate. Produc cam 500 de tarantule si 2-300 de serpi dar vand in starinatate mai mult. Pretul unei tarantule adulte la mine este de aprox 50 de euro cu exceptia speciilor mai rare si dificile. 0748460159
Eu am 2 gecko leopard si 2 broaste testoase da vreau sa-mi iau cornsnake, milksnake si o Brachypelma smithi sau mai multe
Salut! M-ar interesa si pe mine o tarantula ma gandeam la o avicularia versicolor dar am auzit cac nu sunt asa indicate ca si prima tarantula si ma gandeeam la o b. boehmei sau b. emilia.Lasati un id sa mai vb pe mess sau add newstile_denis! Bafta!