| Walkirya a întrebat:

Un nou hobby, tarantulele. Cine mai detine tarantule, serpi, scorpioni, etc rog sa-mi raspunda.
Eu sunt la prima mea tarantula, avicularia versicolor si doresc sa-mi iau inca una, dar de sexul opus al actualei, plus ca obsesia merge mai departe la mine. Mi-am tatuat pe gat un paianjen.
Deci, cine mai inpartaseste aceasta pasiune cu mine?batting eyelashes

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@shin.are si el doua tarantule.-

| sorin a răspuns:

Eu daca vad un paianjen ma urc pe pereti si tu imi vorbesti de tarantule.

| death a răspuns:

Eu, unul, nu te-aş sfătui. Păianjenii sunt canibali. Dacă îţi mai iei una, ţine-o separat. Există oameni care au vrut să crească păianjeni la scară industrială ca să le folosească pânza, dar s-au păpat între ei şi au luat ţeapă. Succes. Şi spune-mi de unde ai luat tarantula? Vreau şi eu una. Şi ce îi dai de papa? big grin

| Walkirya explică:

Is dragutihappynu ai de ce sa te speriitongueVeninul lor e cam la fel ca a unei albine, citat de la care am cumparat tarantula.
Stiu ca se papa intrei ei si normal ca o sa le tin separathappy. Am cumparat-o de la un tip, pe nume Gratian Morar, puteti cauta pe google, care are de vanzare si serpi si scorpioni. Ii dau de papa viermi de la magazinele e pescuit, la care trebuie sa le tai capulphbbbbt

| Dorinel a răspuns:

Fratimiu are un sarpe laughing cand ma duc acasa nici macar nu intru la el in camera laughing)

| Walkirya explică:

Eh, nu ai de ce sa-ti fie frica de serpi.ataca doar cand se simt amenintati si daca le este foame. Din cate stiu manca o data la 3-4 saptamani si se satura. Apai nici tu nu trebuie sa tot bazai sarpelewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am tarantule si pitoni regali de vanzare. Dar momentan am doar tarantule mici ca cele mari le-am dat toate. Produc cam 500 de tarantule si 2-300 de serpi dar vand in starinatate mai mult. Pretul unei tarantule adulte la mine este de aprox 50 de euro cu exceptia speciilor mai rare si dificile. 0748460159

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasati si voi idu lu
Gratian Morar plz

| Dyller a răspuns:

Eu am 2 gecko leopard si 2 broaste testoase da vreau sa-mi iau cornsnake, milksnake si o Brachypelma smithi sau mai multe

| boyboys12121 a răspuns:

Buna eu am un brelor cu avicularia versicolor de vandut in satu mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, am o Grammostola pulcrhipes

| DenisH a răspuns:

Salut! M-ar interesa si pe mine o tarantula ma gandeam la o avicularia versicolor dar am auzit cac nu sunt asa indicate ca si prima tarantula si ma gandeeam la o b. boehmei sau b. emilia.Lasati un id sa mai vb pe mess sau add newstile_denis! Bafta!