| Yamx a întrebat:

Un porumbel tot vine la mine pe terasa de cateva zile. I-am lasat niste firmituri de paine si i-am pus o cutie cu ceva moale in ea si azi dimineata l-am gasit in ea. Tot vine, pleaca. Oare daca incerc sa ma apropii de el o sa plece de tot? Tata spune sa-l las, dar sunt curioasa daca e ranit.

11 răspunsuri:
| Kyrie a răspuns:

Poate s-a indragostit si el de tine laughing

Si in nici un caz nu e ranit daca zboara

| 愛LeEu愛 a răspuns:

Mama spunea ca daca vine un porumbel la mine inseamna ca ma place cineva sau ceva de genu, nu stiu daca e adevarat da'.
Incearca sa te apropii incetisor de el sa il mangai ca el nu va pleca, te asigur!
Funda puppy dog eyes

| zw33ty a răspuns:

Nu este ranit. pur si simplu vrea sa isi faca cuib happy si eu am avut 3 ani la rand la geam puiutzi tongue

| Missperfecta a răspuns:

Nu cred ca e ranit nu te apropia prea mult de el deoarece o sa plece probabil incearca sa isi faca un cuib acolo

| Valyxu a răspuns:

Daca e ranit nu cred ca ar fi plecat si daca ar fi plecat nu s-ar fi intors
i-ai dat de mancare normal ca vine sa mai ia, daca te vei apropia de el se va speria

| MaTrIx8378 a răspuns:

Vezi ca sunt eu porumbelul happy, o sa te vizitez si maine dimineata.

| MMihai a răspuns:

Când aveam mai puțin de 4 ani și voiam să prind pasări și să mă joc cu ele, tatăl meu își bătea joc de mine și mă învăța să le pun sare pe coadă, „că având coada grea de la sare", nu o să mai zboare și o să le prind.

| cherryvalley a răspuns:

Nu e ranit, porumbelul vrea sa-si faca cuib iti spun din propria mea experienta asa ca mai bine il lasi sa-si faca cuibuhappy

| YoYoAndreI a răspuns:

Daca tot asa te derajnzeaza ca vine la tine fai o capcana si ai terminat.))

| Yamx explică:

Multumesc pentru raspunsuri.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu o să plece, dar totuși păstrează distanța, riști să-l speri.
Cel mai bine îl urmărești mai atent ca să vezi dacă este rănit, dacă nu are și el o "familie" adoptivă.
Pa, pa.