Hey, daca vrei un animalut de companie ti-as recomanda un bichon, sunt foarte jucausi si vioi. Daca vrei un animal mai mare, iti pot recomanda un boxer (sunt foarte jucausi si plini de viata) sau daca vrei un animal si de paza in acelasi timp am auzit ca dobermanii sunt si foarte prietenosi si protectori. De asemenea iti poti lua pisica, un hamster, pesti etc. Eu una as alege cainii, nu degeaba se spune ca sunt devotati omului si cei mai buni prieteni. Bafta !
Un sarpe veninos. Nu mananca mult si niste broaste si sobolani gasesti tu. E bun si sa sperie vecini iar ca spatiu nu ocupa mult.
Daca nu ai timp pentru asa ceva si vrei ceva care sa arate si frumos incearca un acvariu.Tot ce trebuie sunt cunostinte mai multe, 10 minute zilnic sa dai de mancare si 1 data pe saptamana 1h sa le schimbi apa.Atat! Iar ca intretinere lunara un acvariu pana in 100 litri nu trece de 50 lei, aici bagand curent, hrana si toate cheltuielile ! Un caine cere cate 2-3 ore pe zi si lunar in functie de ce vrei ajungi si la 150 lei cel putin la cost intretinere ! Bafta.
Sfatul meu este asa in functie de spatiul pe care il ai, in functie de ce bani poti aloca pentru ingrijirea animalutului.si in functie de ce timp poti sa-i aloci, hranire plimbare ingrijire etc asa cred eu ca este corect.
Buna! Pai depinde de programul tau zilnic: cate ore esti plecata de acasa zilnic, cat timp ai avea la dispozitie pentru ingrijirea animalului si un anumit buget pentru animal.
Te rog sa imi raspunzi la aceste intrebari si dupa aceea iti spun ce ti s-ar potrivi mai bine.
Pai depinde unde locuiesti. Daca stai la casa poti sa-ti iei orice animal.Dar, daca stai la bloc ai de ales dintre mai putine. De ex: hamster, papagal, poate chiar si o pisica. Sper ca te-am ajutat
Pisică aş alege eu personal.
Nu depinde de tine, nu trebuie să strângi după ea, nu are nevoie obligatorie de hrană specială, şi oriunde ai locui (la bloc sau la casă), e bine-venită. Nu trebuie să-i cumperi decât ceva în care să-şi ascută ghearele şi, iarna, o tavă cu nisip (vara iese singură afară).
Dacă stai la bloc, la etaj, ia-ţi un hamster pitic. Nu face mare gălăgie ca papagalii, nu este mare ca iepurii, câinii ş.a., dar, în schimb, trebuie să-i schimbi talajul şi mâncarea zilnic (le poţi schimba şi cum fac eu: o dată la 2-3 zile, nu păţesc nimic).
Eu zic un caine, dar au nevoie de multa ingrijire. Daca alegi un caine cu blana lunga, trebuie in fiecare zi 1-2 ori sa ii perii blana, trebuie sa aiba un habitat bun si mancare de 2 ori pe zi, minim.
Buna eu iti recomand un ciobanesc german sau ciobanesc de asia centrala sunt foarte loiali stapinului iar ciobanescu de asia centrala esi foarte calm nu mananca cine stie cat de mult dar trebuie sa le acorzi atentie.P.S le trebuie si un loc mare de trai deci daca stai la apartament nu-ti lua un caine mare.
alinaadina2 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ane758 întreabă: