Daca e pui si goldenul/rotweiler-ul nu sunt agresivi, da. Din experienta proprie - am in casa un cocker adult si un pui de Shih-tzu. Ne-a fost frica sa u ii faca ceva cocker-ul, dar l-a acceptat bine, fiind pui. Mai ales ca Golden-ii sunt renumiti pentru afectivitate...
Yorkshire Terrier cu Rotweiller? Pui țânțarul cu măgarul? Păi ăla e imens fata de jucaria aia de yorkshire, si nu stii la ce sa te astepti din partea lui, e un caine de luptă care de multe ori te ia prin surprindere cu comportamentul lui agresiv. Nu recomand prietenia dintre cei doi. In schimb, Goldenul e un catel prietenos, frumusel si ...nu-i fiară!
Multumesc frumos, dar nu pentru funda ti-am raspuns. Sper sa-ti fi prins bine ce ti-am zis eu. Are dreptate si floresdemayo, dar nu in totalitate. Rasa rotweiller-ilor este agrsiva prin definitie, insa felul in care il cresti dicteaza tot. Am avut in bloc un Pitbull, porc, nu altceva. Cu toate astea era mai bland ca un miel, te pupa si sarea pe tine mai ceva ca Roackarita mea..Deci sunt cam multisori factori la mijloc si nu poti trage o concluzie doar ca idee. Trebuie sa stii comportamentul cainilor, sa ii cunosti (si Rot si Golden) ca sa te poti pronunta