La orice cabinet veterinar gasesti. Pt ca nu exista speciala pentru pisici. Este universala pentru caini, pisici, iepuri, etc. Doar ca pisici si iepuri vezi extrem de rar in lesa, si de aici se crede ca lesele respective cu hamuri ar fi doar pentru caini. Evident trebuie o marime mica.
Daca se poate plimba... Da, se poate plimba o pisica in lesa, dar e destul de greu sa o obisnuiesti si trebuie sa incepi sa o inveti de cat mai mica. Daca a trecut de 6 luni, iti va fi aproape imposibil sa o inveti si iti va trebui o vointa de fier si nervi de otel. Pt ca o mata cand se vede legata imediat se culca pe o parte si nu vrea sa se ridice nici cu macaraua. De asta zic de rabdare si nervi tari.
Si eu am motan, dar nu am reusit sa-l fac sa mearga cu lesa. E adevarat ca il am de cand avea aprox 1 an si deja era tarziu sa-l mai invat.
Bafta! Si daca reusesti sa pui o poza cu mata in lesa la avatar. K nu vezi zilnic asa ceva.
Gasesti la pet-shop.
si da, se poate plimba, trebuie numai sa o obisnuiesti.
http://www.blog.petz.ro/cum-sa-inveti-o-pisica-sa-se-plimbe-in-lesa/
La un pet shop sau la un cabinet veterinar, desi mi se pare cam ciudat cu lesa, mai bine cu ham sau chiar deloc. Pisica trebuie sa umble de nebuna, nu sa o plimbi pe unde vrei tu.
Pai si dihorii se plimba in lesa, asa ca e ceva normal.
Vzi sa iei ham, nu zgarda, ca se spanzura!
Mie mi se pare ca este destul de bine sa iti plimbi pisica sa nu o tii inchisa intre patru peretii. Da exista lesa speciala pentru pisici chiar eu am una am cumparat-o de la un magazin online nu mai tin minte exacat site-ul dar nu e foarte scumpa
Pisica mea are lesa, dar ei nu ii place. Am cumparat-o de la un magazin de caini si pisici.
Pisica nu o plimbi pe strada. O duci in brate pana la un parculet, undeva cu iarba si ii dai drumul in lesa.
La orice pet-shop din orasul tau . totusi poti sa dai comanda de pe net daca vrei ceva mai special funda?
Nu cred ca se gaseste usor sau poate chiar deloc. Si sincer e cam ciudat sa te plimbi pe strada cu mata in lesa.
anonim_4396 întreabă: