| Mojo18 a întrebat:

Unde traiesc gazele iarna?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

In frunze, in stiu si eu locuri mai ferite, in magazii, in haine, altele in pamant si etc oricum locuri ferite de vant de ploaie de frig sistau acolo asa in hibernare.Nu depun oua iarna ca sar duce de suflet, ouale le depun cand este cald.Si mustele, tu s-ar putea sa ai o musca in casa care deja hiberneaza, sau undeva intr-o camara, magazie. Poti vedea asta daca faci caldura o sa apara is revine laughing ca si albinele, iarna hiberneaza

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu traiesc. Isi depun ouale in crapaturile pamintului, scorburi, sau orice loc ferit de frig si inghet, si acele oua devin gize primavara.

| mihai69 a răspuns:

Gazele nu trăiesc. Nici iarna, nici vara, niciodată.
Gazul este una din stările de agregare ale materiei. Gazele sunt fluide care ocupă întreg volumul în care se află și au o compresibilitate ridicată.

| Mojo18 explică (pentru mihai69):

Mă refer la,, gâzele,, insecte.

| mihai69 a răspuns (pentru Mojo18):

Păi zi omule așa...
Că una e să spui „merg cu tancul la doctor" și altceva când scrii „merg cu țâncul la doctor", nu?
Ei bine, iarna insectele intră într-o formă de hibernare. Multe se ascund în locuri ferite și adesea formează „grămezi" ca să se încălzească puțin unele de la celelalte (albinele, muștele etc.).
Sau se retrag în peșteri, sub pământ sau prin poduri de case.
A! și, în ciuda părerii celui căruia i-ai acordat distincția de cel mai bun răspuns, există unele care depun ouă toamna și ies pui în primăvara următoare.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Tot in pamant, conducte, butelii si intestine.

Întrebări similare