Ardnaxur eu zic ca choco are dreptateanimalele is cei mai buni prieteni ai omului! si se vede ca u nu intelegi lucrul asta, pentru ca nu ai suflet cand vezi un animal ranit.sigur daca te-ar ruga cineva sa ii ti cainele pentru 2 zile l-ai fi refuzat!"animalele sunt facute sa stea afara, iar casele sunt pentru oameni" esti martor lui iehova sau? crestina nu pari, scuze ca iti zic.
Si tu te-ai exprimat gresit spunand ca toata animalele sunt tinute afara si cred ca la varsta ta judeci ca era vorba de animale de casa cum ar fi:caini, pisici, hamsteri.
Si tu crezi ca acolo, la tara, de unde au venit, tineau animalele in casa? Animalele sunt facute sa stea afara, iar casele sunt pentru oameni.
Sa inteleg ca tu propui ca toate animalele ranite, flamande sau mai stiu eu cum sa fie ingrijite si apoi tinute pe termen nedeterminat in casa.
Mi-ar placea sa te vad locuind pe acelasi palier cu cineva care are o astfel de "gradina zoologica" de interior.
Animale sunt si vaca, porcul, calul, tigrul si pantera. Le-ati tine VOI in casa, crestinii lu' peste?
Daca @chOcO nu e in stare sa formuleze logic un enunt, nu e vina mea. Probabil se referea doar la caini si pisici, dar nu a specificat.
Unde scrie cuvantul "caini", in intrebarea ta? Ma rog... E foarte greu de luptat impotriva prostiei! Daca ai avea ceva trafic in capul ala, ti-ai edita macar acum intrebarea.
Pentru cultura ta generala, am inteles din prima la ce te refereai, dar, asa cum fac si cu elevii mei, incercam sa te determin sa formulezi LOGIC un enunt. Se pare ca nu esti in stare. Regrete eterne.
Ai mare dreptate pentru ca banii i-au facut sa se simta importanti si mai ales pentru ca ei se gandesc ca sunt in capitala si sunt cineva dar de fapt sunt doar niste tarani fara suflet care isi i-au un animal si cum s-au saturat de el il arunca in strada ceea ce e foarte trist dar omenirea are noroc cu oameni ca si tine si cu altii
Animalele nu sunt facute sa stea afara ele trebuie ingrijite si iubite dac nu iubiti animalele insemna ca sunteti rai la suflet ce aveti cu ele nu sunt nistee fiinte si ele?
da as vrea sa locuiesc pe palier cu candva care a o gradina zoologica
sincer mi'ar palce