| MadaTeIntreaba a întrebat:

Unul din papagalii mei ma intelege prin semne.Asta e primul pas spre a vorbi?

13 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Peruşii nu pot vorbi. Am avut şi eu. Pot imita diverse sunete sau păsări, dar ca să facă asta trebuie învăţaţi de pui şi trebuie să le acorzi multă atenţie şi afecţiune.

| bianca_7396 a răspuns:

Da,daca e perus, e baiat si are sub un an, poate invata sa vorbeasca. funditzzzzzzzzza?

| UbexFlo a răspuns:

Papagalii vorbitori sunt acei papagali foarte mari care costa 50 de milioane.happy Un papagal normal nu vorbeste.

| MadaTeIntreaba explică (pentru UbexFlo):

Sa stii ca si perusii pot sa vorbeasca

| MioaraParalescu a răspuns (pentru MadaTeIntreaba):

Da pot.Pai cred,dar mai pune-i radio,cand nu esti acasa, ii mai vorbesti, si incurand va vorbiiwinking

| UbexFlo a răspuns (pentru MadaTeIntreaba):

Daca tu zici.Una e s vorbeasca si una e sa-ti imite un sunet dar asa vag.happy Asa, inseamna ca si cainele ala husky de pe youtube, Mishka, vorbeste.happy

| Alyceee a răspuns (pentru UbexFlo):

Draga mea, in cazul asta, niciun papagal nu vorbeste, ci doar imita sunete. Perusii aia mici, in general masculii, daca sunt singuri(adica fara femela langa ei), iubiti si bagati in seama, invata sa vorbeasca. Intr-adevar, mai greu decat unul "mare", cum ii zici tu, si mult mai putin.
PS: vezi ca aia "mari" costa si 2 milioane, nu 50...
rolling eyes

| UbexFlo a răspuns (pentru Alyceee):

Un papagal vorbitor care iti soune"bulangiule"exact ca un om ca nici nu-ti dai seama ca el ti-a zis costa 50 de milioane.Nu ma contrazice.

Daca costa numai 2 imi luam si eu unul dar cand am vazut ca e 50 mi-au sarit capacele.
http://www.adevarul.ro/......97773.html asta ca sa te convingi ca exista si papagfali la 50 de miloane.Aia sunt adevaratii papagali vorbitori.Aia la 300 de euro maxim sunt doar niste ciori care doar te imita dar nu-ti raspunde la intrebari.

De ce sa nu te contrazic? :> vrei sa ma bati? :>
Uite draga, sa nu spui ca ma contrazic de-aiurea: http://for-animale.blogspot.com/2009/03/papagali.html
Uita-te la papagalii Jako, citez: "Este cel mai bun vorbitor dintre toti papagalii, Pot ajunge la performante de peste 100 de cuvinte cunoscute pe care le rosteste in context." Da tu acum un search pe google pentru pretul acestora, eu am gasit 500 euro, adica vreo 21 mil. Imi imaginez ca tu n-ai sa gasesti decat de la 50 mil in sus, dar na, incerc si eu :)

Daca esti chioara si nu vezi ca un papagal vorbitor care chiar stie sa vorbeasca, iti raspunde si la intrebari, e 50 de milioane cumpara-ti draga ochelari.Gata, lasa-ma ca ma enervezi.Nu ma pun la mintea incapatanatilor.

Baby, trage aer in piept... happy

| XXXloveXXXx a răspuns:

Da este primul semn.

Întrebări similare