anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Urgent! Am gasit astazi in cutia in care tin granulele catelului meu un soricel mort. E ceva daca a mancat din granulele acelea?

47 răspunsuri:
| PureLuv a răspuns:

Hmmm Mai bine le arunci, pentru ca nu sti daca soricelul a fost otravit sau nu si sa nu pateasca ceva catelusul tau

| AnOnIm20202020 a răspuns:

Daca a mancat nu-i nimic dar alta data sa le arunci.

| alecs14alecs96 a răspuns:

Suna la protectia consumatorului. Iar daca soarecul a fost purtator de boli se inbolnaveste si cainele! Ia niste pastile de deparazitare interna (albendazol) de la veterinar

| XxDream a răspuns:

WTF? De unde ai luat granulele. Doamne ferește. E bine cățelul?

| Anonimuuuussssss a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa le arunci, sa nu i se intample ceva catelului.

| viorelmmv a răspuns:

Nu are legatura una cu alta, soricelul probabil a ajuns acolo din greseala, poti da grauntele la catel ca doar nu dai soricelul sa-l manance big grin, ce ar trebui sa facem cu toti cateii soricari care se stie ca prind tot timpul soricei, stai linistitawinking

| fcsboy a răspuns:

Nu il agraveaza cu nimic daca a mancat! Sper ca soricelul avea toate vaccinurile facute la timp laughing ca sa nu-i transmita catelului vreun microb.

| EuAlexia a răspuns:

Nu ar trebui sa fie probleme deoarece caini, mai ales cei fara stapan sau de la tara mananca soareci si nu au nimic.

| AlleSss a răspuns:

Heiii!
Daca soricelul acela a mancar din granule, nu ii da catelului tau! Poate face hernie, care se poate lua la tine.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa faca boala soricezia, pregateste funeraliile!

| Woodenpints91 a răspuns:

Dacă laşi un câine fără mâncare se va hrăni cu şoareci şi şobolani.
Deci nu are ce să păţească. Chiar dacă l-ar fi mâncat.

| mgtow a răspuns:

Mancarea e infectata cu bacteriile soarecelui iar daca a mancat e pacat ca s-au pierdut niste bani din cauza unui eveniment neplacut.

| darrio2007 a răspuns:

Ai grija ca nu stii cauza mortii soricelului.Arunca granulele.

| AleXu224 a răspuns:

Orice soarece porta boli aruncale sa nu mai infestezi ceva pe acolo!
Da am o intrebare de cand ai luat cutia era soarecele in ea?

| florinmusat09 a răspuns:

Dupa parerea mea mai bine cumperi altelehappy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păstrează-le. Un câine are sistemul imunitar mult mai rezistent decât un om. Nu are ce să păţească. Şoarecele ăla probabil a murit asfixiat printre granule, nu otrăvit.

| Goguryeo a răspuns:

În cel mai bun caz le-ai aruncat, acel șoarece ar fi putut fi otrăvit, dacă deja le-a mâncat, putem doar spera să nu se întâmple nimic.
În caz de scadere a imunității câinelui este recomandat să mergi la veterinar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A mancat doar vreo 2-3 boabe dar apoi le-am aruncat!

| Felder_Alida_1997 a răspuns:

Nu cred

| asclepius a răspuns:

He will die you will see in two days

| asclepius a răspuns:

Dai niste bere stii ce bine se face?winking

| Sănduțța a răspuns:

Saracutu.Arunca acele granole, poate sa dauneze cainisorului tau si risca...Stii tu ce iar tu nu ai vrea sa se intimple.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Mai bine arunca-le si dezimfecteaza vasul.Rozatoarele sunt cei mai,, eficienti,, purtatori de boli pentru animalele de casa.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Rozatoarele sunt cei mai eficienti purtatori de boli pentru animalele de casa.Mai bine arunci granulele si speli bine vasul.

| Skumpy99thau a răspuns:

Depinde...daca soricelul a murit otravit s.ar putea sa se imbolnaveasca catelushul tau in orice caz sa arunci granulele, sa suni la protectia consumatorului si sa.i dai niste pastile catelushului sper ca te.am ajutat

| CVE12 a răspuns:

Se poate. daca sobolanul avea o boala sau ceva, si a depus urina sau excremente pe mancare..altfel,nu( doar daca nu cumva sobolanul suferea de anumite boli ale pielii)

| lovepusheen a răspuns:

Buna :3.Recomandat ar fi sa le arunci deoarece, poate soarecele a fost otravit si a mancat din granule iar aceasta otrava ti ar putea ucide cainele.Asta e cel mai bine pentru sanatatea lui.