| continutfragil a întrebat:

URGENT!
Am găsit două pisicuțe pe care am hotărât să le păstrez, însă aveau simptomele unor paraziți (vomă) așa că am mers la o farmacie veterinară unde mi-au dat niște pastile (Rombendazol. nu știu de care, fără prospect sau ceva) și doamna de acolo a spus că dacă au mai puțin de 1 kg să le dau câte o pastilă 2 zile la rând. Zis și făcut. Aseară le-am dat câte o pastilă, dar azi săracele erau aproape leșinate. Au abdomenul umflat și o stare foarte ciudată. de parcă ar fi drogate. Chiar cred că au vedenii, una dintre ele fiind când jucăușă, când violentă. Acum dorm. dar se vede cum se chinuie și respiră greu. Una dintre ele scoate un sunet ciudat când respiră.
Am citit acum câteva prospecte de Rombendazol și la un tip scria 1 pastilă\kg, la alt tip 1 pastilă\2, 5 kg.
Sigur e vorba de o supradoză pentru că pisicuțele sunt destul de mici. N-au nici măcar un kg.
O părere, un sfat?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine cu ele la veterinar

| Someoneeene a răspuns:

Imi vine sa plang

| continutfragil explică (pentru Someoneeene):

Stai calmă. Acum sunt mai bine ca niciodată

| sisi6535 a răspuns:

Du-te la veterinar

| BeeaBeea a răspuns:

Eu am un catelus de 2 luni pe care l-am gasit pe strada si acum 1 luna i-a dat si lui pastilute de deparazitare dar i-a dat doar un sfert dintr-o pastila si apoi i-a mai dat peste 1 saptamana inca un sfert, ce ti-a prescris farmacista nu e bine, nu ai cum sa dai 2 pastile intregi una dupa alta, du-te cu ele la veterinar, oricum stare de voma o sa aiba dupa ce le dai pastilutele pentru ca asa isi fac ele efectul.

| continutfragil explică (pentru BeeaBeea):

Acum nu au nicio stare de vomă.