| Cornea_Anca_1993 a întrebat:

URGENT!
Aseara pe la vreo 6 si ceva am lasat motanul meu pe afara pentru ca a dormit cam toata ziua.L-am asteptat pana pe la vreo 8-9 dar eram foarte obosita asa ca m-am dus sa dorm.Pe la vreo 3-4 noaptea m-am dus si am deschis usa si el nu era.L-am chemat dar nu a venit,si el tot timpul cand il chem vine la mine, mai ales noaptea pentru ca ii este frig si ii este foame.Nu a venit asa ca am mers sa dorm.Pana la urma s-a facut dimineata si nu a venit, iar acum este 10:36.Nu s-a intamplat niciodata sa lispeasca atat de mult, cel mult lipsea vreo 2-3 ore pentru ca mergea la "gagica" lui, dar niciodata atat de mult.Sunt foarte ingrijorata si plang intr-una de azi dimineata.M-am dus si l-am cautat pe strada, prin curtile vicinilor dar nimic.Si ceea ce ma ingrijoreaza este ca el are o partenera si un prieten,iar acum cei doi sunt impreuna si se joaca,dar el nu este nicarieri,ceea ce este foarte ciudat.
Mentionez ca locuiesc in Italia,intr-un sat mic si el niciodata nu s-a indepartat de strada noastra, a ramas tot timpul aici dar acum este de negasit.Plang intr-una si nu mai stiu ce sa fac. Ajutati-ma, va rog!

8 răspunsuri:
| DenissaRoxana a răspuns:

Si cu ce putem sa te ajutam noi? Si eu am pisica si nu o las afara, iese doar cu mine (cu lesa) si nici eu nu sunt in Romania...
Are macar microcip? Sau zgarda cu numarul tau de telefon?

| Yssy12 a răspuns:

Pai... ori e la pisicute ( lipsesc 1 luna de acasa ) ori... e mort ( 10% ). Dar pisicile se intorc mereu acasa, unde au mancare, apa, sunt alintati. Plang si eu! Am un motan care e afara acum si m-ai speriat!

| DenissaRoxana a răspuns:

De ce va lasati pisicile afara? Daca nu se mai intorc?

| 11190994 a răspuns:

Nu te ingrijora am si eu un motan si mia lipsit 5 zile e adevarat ca a venit fara un ochi dar tot mam bucurat ca a venit daca nu vine in 2sapțamani eu zic sa uiti de el

| irinuk28 a răspuns:

Posibil sa fie furat sau poate seara a plecat si el la o vanatoare de soricei si s-a ratacit.Ar fi bine sa se intoarca in siguranta, dar acum vezi tu.Nu mai fi ingrijorata, fi optimista.Mie tot asa mi-a disparut pisica si desi au trecut doi ani de atunci, inca imi pare rau pentru ea, nu stiu ce i s-a intamplat sad

| ioanax2004 a răspuns:

Motanul meu pleaca si nu il vad toata ziua sau chiar mai mult. Nu te ingrijora, va veni inapoi.

| Cornea_Anca_1993 explică:

Calm down everyone! rolling on the floor A venit dupa o jum de ora rolling on the floor Dupa ce am pus intrebarea asta, dupa o jum de ora a venit si a mancat si si-a facut treburile ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat laughing)) Si azi a facut asa si m-am speriat, dar a venit dupa la aceeasi ora, dupa-masa vine sa doarma si iasa noaptea.Deja m-am obisnuit. oricum multumesc tuturor! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face Si il lasi asa sa se reproduca de capul lui? Daca iti pune tie in brate cei 5 pui ce o sa faci?