| deleteddddd a întrebat:

URGENT! Deci va rog, sa nu luati in bataie de joc. intrebarea. este una serioasa.am cumparat azi o femela perus! mai am un baietel si am zis sa-i iau pereche.asa.in fine.si cand am ajuns acaasa si am pus-o in colivie, chiar si acum, ma uit la ea, si cred ca sta sa nasca :-ss decci.este cam tacuta.asta stiu din ce moti este, pentru ca de abia am cumparato.mai e pana se obisnuieste cu noi. dar problema este urmatoarea : cand respira.vad ca isi ridica coada. in sus. nici nu sta cu ea in jos normal, sta cu ea in SUS ^ si o misca, dupa respirate, adica respira, o da`n jos, inspira o ridica.intelegeti voi.cu " Fundul "(scuzati expresia.) asa.si acum as vrea sa stiu ce are sad. va rog sa raspunda doar cine stie cu adevarat. si nu-mi spuneti sa ma duc cu ea la veterinar.va rog.nu ca ar fi vreo problema. dar as vrea sa stiu ce are. Multumesc. Dau fundita!

4 răspunsuri:
| DenysaLove a răspuns:

Eu cred ca asa face pentru a se imperecheathinking cum fac si cainii thinking adica femelele isi ridica coada atunci cand vor sa se imperecheze.Asa am citit si pe un site!

| PaTTy_3342 a răspuns:

Asa mai face si a mea cand e obosita sau speriata...sau cand o scol din somn... trebuie sa se obisnuiasca
tongue nu are nimic

| PaTTy_3342 a răspuns:

Da, si faza cu imperecheatu... doar ca a mea nu are cu cine laughing saraca sad

| blue-star a răspuns:

E ceva normal si eu am o femela si un mascul asa face ea mereu