| asperger3 a întrebat:

URGENT
Pisica surorii mele a mancat un baton Kinder Bueno White. Ce pot face? Si ce poate risca? Mentionez ca era un baton. Ciocolata stiu ca poate ucide cainele sau pisica. Multumesc

15 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu se întâmpla nimic. Câinele meu a mâncat de foarte multe ori ciocolata, nu pentru ca i-am dat eu, dar umbla peste tot și face el cumva de mănâncă. Acum are vreo 12 ani și nu are nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| mudokins78 a răspuns:

Da unde ai mai auzit-o şi pe asta mă nene?
Chiar vă luaţi după toţi proştii?
Cum să moară o pisică sau câine de la un baton de ciocolată!?
Păi crezi tu că pisica ta nu ştie ce e bun?
Poate vroia să găsească Golden Ticket să meargă la Willy Wonka.

| asperger3 explică:

Ps. era in frigider, am mancat un baton si am uitat ambalajul pe masa(are tendinta sa se urce peste tot de la masa la aragaz)

| Mihai007005 a răspuns:

Stiu o persoana a carui catel manca bomboane cu alcool si se uita la filmulete cu animale happy /cainii mei au mancat si ciocolata au baut si suc si n-au nimic big grin

| asperger3 explică (pentru Mihai007005):

Normal ar fi sa nu le dai de loc. SPER ca nu se intampla nimc cu chestia asta...

| Mihai007005 a răspuns (pentru asperger3):

Nu le-am dat eu,aveam paharul si o ciocolata pe scara si s-au auto-servit :)) si oricum nu au patit nimic, sunteti prea protectivi si voi,cainii de pe strada mananca ce apuca si n-au nimic (majoritatea, cel putin in zona mea ) si voi va faceti mii griji ca a mancat cainele/pisica putina ciocolata, nici de voi nu aveti grija asa... daca pisica prezinta una dintre simptomele astea : voma, diareea, tensiunea arterială crescută, creşterea ritmului cardiac, excitabilitatea, colapsul du-o la veterinar
P.s :Sper ca nu te-am ofensat, dar asta e opinia mea, a
P.s.s: Uite cateva site-uri care poate te ajuta :
http://stiri.apropotv.ro/......i-12209398

http://iubimpisicile.ro/ciocolata-otravitoare-pentru-animalele-de-companie/

| Daenerys10 a răspuns:

Stai liniștită că nu moare. Posibil o sa fie agitata de la ciocolata

| asperger3 explică (pentru Daenerys10):

Thanks. Cel mai rau caz e agitata. E ciocolata alba cu 28 %.
PS. Sunt baiat

| Daenerys10 a răspuns (pentru asperger3):

Scuze nu am stiut

| EMaria a răspuns:

Eu am avut un câine care mereu mânca dulciurii si nu a pățit nimic! Sunt sigura ca nu o sa pățească nimic nici pisica de la un baton de Kinder!

| Buruiana_Alex_1997 a răspuns:

Dă-i lapte cu apa pentru diaree