| ContNmc7 a întrebat:

Urgent!
TPU,întotdeauna ne-am ajutat la fiecare intrebare, de aceea doresc răspunsuri clare si afirmative. Sunt cam în stare soc, nu stiu, dar nu mai pot suporta, catelul meu de 6 luni, are 3 luni de cand sta la mine acasa, îsi face nevoile in casă..in fiecare zi stau cu el sa-si faca, dar nu, rar face, precizez ca face dimineata afara in fiecare zi, dar dupa in casa..este un Tibetan Spaniel, stiti pe cineva apropiat sa aiba aceasta rasa de caine? E o problema cu el? Si in plus de asta,de fiecare data cand îi dam sa manance,daca stam apropiati de el sau vrem sa il mangaiem sau nu stiu, sa punem ceva pe langa el, maraie de parca e turbat si musca, face urat. Habar nu am ce sa fac, am incercat si metoda "in fiecare zi cate o ora afara "... nu stiu ce sa mai spun. Va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Cand speli pe jos in casa, incearca sa amesteci solutia de spalat cu apa si putin otet, sa zic 25% otet, restul solutie si apa.

| ContNmc7 explică (pentru StrongHeart):

Chiar functioneaza?

| StrongHeart a răspuns (pentru ContNmc7):

Merita incercat.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"doresc răspunsuri clare si afirmative."?!

încearcă să-i dai hrana ca pe o recompensă, nu ca pe un drept al lui

| kevin9 a răspuns:

Am eu o cunostinta exact la fel face, numai ca e om. xD

| Alexandra40000 a răspuns:

Eu am doi căței, in prima săptămâna când i-am luat ii scoteam in curte la 2 ore chiar și noaptea ma trezeam ca sa învețe ca nevoile se fac doar afara.
Precizez ca un cățel l-am luat după strada și avea deja 7 ani, și a învățat?

| ContNmc7 explică (pentru Alexandra40000):

Pai asta fac si eu, noaptea il scot pentru a nu face in casa, la ora 00 si uneori pana intre orele 2-3 dimineata.