| SlenderWomen a întrebat:

URGENT TPU vreau si eu (sa raspunda cine stie) am 2 papagali diintre care papagalita face diaree dar in rest nu are nimic.Adica mananca,bea, ciripeste, chiar are 5 oute si azi dimineata a facut un caca mare, alb care semana cu un viermisor dar am verificat cu un batz si nu prea parea a fi viermisor nici macar nu mishca si era lung.Ar trebui s-o duc la veterinar? Nu vreau sa moara ca altfel cine mai imi face pui? Ce ar trebui sa fac?

9 răspunsuri:
| LaughOutLoud a răspuns:

I-ai dat ceva de mancare gresit.Nu ii mai da din mancarea pe care o mananci tu si du-te pana la veterinar sa iti spuna ce sa faci.Momentan nu te panica.Mergi si intreaba si daca spune sa duci papagalii la el ii duci.

| SlenderWomen explică (pentru LaughOutLoud):

Nu ii dau decat mancare de papagali si morcovi

Răspuns utilizator avertizat
| SlenderWomen explică:

Problema e ca el mananca aceeasi mancare si nu are nimic

| paul55 a răspuns:

Salut pai ar trebui sa o separi de celalat papgal (sa pui un carton adica sa desparti coliviia cu un carton) si sa ii dai mancare uscat numai mancare uscata si apa dai sa bea sa nu moara de sete si nu trebuie sa o duci la veterrinar.

| twilightt a răspuns:

Sa stii ca si eu am un mascul si o femela dar e diferenta de varsta intre ei.Si fata(Coca o cheama)mi-a facut asa si am dus-o la veterinar.Ia dat nu stiu ce pastile care din pacate le-am aruncat dar s-a facut bine! Deci se poate sa fie si pentru ca are oua dar poate sa fie o problema.Asa ca mai bine du-te la doctorul veterinar, stie el cei mai binewinking! In plus, sigur nu te va costa mult! Sper sa se faca bine papagalita! Funda?

| MrAnonymus a răspuns:

I-ai dat ceva de mancare ce nu i-a facut bine la burtica sau are viermisori.Du-o la un medic veterinar sa o vada.Nu cred ca este ceva grav.

| stoica1 a răspuns:

O sa ti se para banal raspunsul meu dar cred ca este deranjata la stomac... poate din cauza mancarei dar mai sigur duo la veterinar.happy Funda?

| Pop_Andreea_1999 a răspuns:

Sincer, poate sa aiba vermisori morti, sau cine stie, sincer ar fi bine sa il duci la veterinat pentru ca aia de acolo stiu ce trebuie, oricum sper sa fie sanatoasa/sanatos. Oricum nu o sa moara. Funda?