Daca ea sare pe ei si e receptiva cand se urca pe ea inca e in calduri.Cand mi-am dat eu cateaua la monta a avut nevoie de 5 ore cu masculul pentru 3 minute de calareala asa ca... dureaza ceva pana va face ceva.Nu o duci si in 5 minute e gata .Te duci si stai si astepti si daca o vezi receptiva o sa se ajunga si acolo. Daca ajungi in punctul in care nu ii mai suporta langa ea sa nu stai ca se vor musca si nu va iesi bine.Vezi ca perioada in care ea e receptiva e destul de scurta, de doar cateva zile, asa ca, daca vrei sa o dai la monta grabeste-te ca nu dureaza mult.Bafta!
Cand ii trece ciclul sau perioada de imperechere nu mai suporta nici un mascul in preajma.Maraie sau musca orice mascul se apropie de ea.Din momentul ala, cam la o saptamana maxim doua ii trece si ciclul.In primul rand ar trebui sa nu mai gasesti pete de sange de la ea ca sa-ti dai seama ca nu mai are nimic si nici sa nu mai aiba in permanenta dorinta de a se spala(linge). Sper ca te-am ajutat.O seara buna! fundita?
Poi da, dar dupa ce ii trece sangerarea adica ziua a 8 dupa aia nu ii mai curge nimic si sta intre a 9 si a 13 zi, dar nu stiu ce are catelusa mea ca am dus-o la 2 masculi la iei acasa si ea statea, se urca pe ea dar pana la urma n-au facut nimic, azi a venit 2 masculi la mine acasa si ea sarea pe iei, se juca cu iei, dar iei doar au linso unpic sau jucat unpic si dupa aia masculii nu ii mai dadeau atentie, sa-i fi trecut oare? sau ar trebui sa o duc la masculi la iei acasa?
Daca ea sare pe ei si e receptiva cand se urca pe ea inca e in calduri.Cand mi-am dat eu cateaua la monta a avut nevoie de 5 ore cu masculul pentru 3 minute de calareala asa ca... dureaza ceva pana va face ceva.Nu o duci si in 5 minute e gata .Te duci si stai si astepti si daca o vezi receptiva o sa se ajunga si acolo. Daca ajungi in punctul in care nu ii mai suporta langa ea sa nu stai ca se vor musca si nu va iesi bine.Vezi ca perioada in care ea e receptiva e destul de scurta, de doar cateva zile, asa ca, daca vrei sa o dai la monta grabeste-te ca nu dureaza mult.Bafta!
anonim_4396 întreabă: