Cand ai timp liber, joaca-te mai mult cu el afara din acvariu ca sa ii oferi cat mai mult spatiu posibil. cu siguranta s-a speriat de ceva, de asta a reactionat asa. Cu parul. are si el perioadele lui cand naparleste. nu ar fi rau sa consulti si un medic veterinar.
Porcusorii de Guineea se sperie foarte repede sunt mai fricosi de fel daca intra la el in acvariu si o musca se sperie incearca sa ii dai ceva din mana sa manance si sa il mangai, sa ii dai ceva ce ii place lui, sa te joci cu el putin pana se linisteste.
L-am luat in brate putin sa linistit statea sus langa gatu meu apoi cand l-am lasat pe jos a inceput iar cum pun mna pe el sa se paorte foarte ciudat numai pun mana pe el 2/3 zile si ii dau doar apa si papa poate se linisteste l-am dus pe balcon cu acvariu la aer curat
Pff al meu facea asa cand era in calduri da acu toamna nu cred ca mai este in calduri nu stiu mai scoate-l prin casa sa isi mai piarda din energie mai ales daca e pui asa face, mangaiel sa se mai potoleasca.
Avea 6 luni cand l-am luat din real de la pet shop in decembrie
Din cate stiu eu, atunci cand are spatiu restrans, de exemplu: un acvariu, este foarte stresat si poate ajunge sa inebuneasca, deoarece spatiul este mic. Are nevoie de o cusca speciala cu topogan si rotita unde poate face alt gen de miscare, nu doar inainte si inapoi. Sper ca am fost de ajutor!
Salut,el este in acest acvariu de 6 luni chiar 7 si nu a facut niciodata asa pe net scrie ca sunt fericiti daca alearga da el nu sta nici sal mangai si doar mananca patrunjel ca am fost sai cumpar acum...
Munteanu_Ionut_1995_P3oW întreabă: