| Adusca a întrebat:

URGENTA! URGENTA! URGENTA!
Plâng în timp ce vă scriu, dar totuşi am nevoie urgentă de ajutor. Am avut o căţeluşă care era deosebită! Zâmbea, când aveam eu probleme se ducea la bunica, lătra şi o aducea să mă ajute.
Dar acum aprox 2 luni a murit la naşterea a 3 puiuţi. Am plâns mult, mai ales când vroiau să arunce căţeii. Dar bunica nu a vrut şi zi de zi îi hrănea cu seringa! >:
DAR >>PROBLEMADe 1-2 săpt. singur căţel care îl mai am, resutul i-am dat la o doamnă, a început să slăbească. Nu mai mânca şi era din ce în ce mai puţin energic. El care lua gădrina la fugărit. Ieri mergea greu, era bleg şi nici nu avea de gând să atingă mâncarea. Dar am fugit la farmacia veterinară şi i+am luat un pliculeţ mic pe care scrie *Caniverm*. I-a dat bunica, mai mult forţat jumătate de pastilă cu lapte din două seringi, că aşa a zis aia *o pastilă la 10 kg*
Dar mi-e tare frică să nu moară! AJUTOOR!

5 răspunsuri:
| LIN2010 a răspuns:

Nu mai prelungi situatia, este un chin si pentru tine si pentru micut, du-l de urgenta la un medic veterinar deoarece pe langa deparazitare(intern/extern)mai trebuie si vaccinat.Respecte

| MariusBoy2013 a răspuns:

Au trecut 2 luni incearca sa ii dai mancare pentru catei juniori.
Daca nu du-te la un veterinar cu el.

| Adusca explică (pentru MariusBoy2013):

I-am dat nişte granule, dar nu ştiu cât de multă minte are aia de la magazinul acela. Şi cred că voi merge cu el la veterinar că mi-e prea milă de el.

| ionutvas a răspuns:

Trebuie sa ii dai mult mult lapte poate fi otravit
am avut si eu shituatii din astea cu piki era un pudel mic si pufos pana cand slabise dar nu aflasem din timp si l-am gast mort

| AdrianaaaAdry a răspuns:

Du-l la un medic veterinar, acolo o sa te ajute cineva!