Salut.Roaga-te pentru ea, citește rugăciuni, stai langa ea, mangaie-o și mâine te trezești devreme și o duci repede la veterinar.Succes!
Dai ulei de bucatarie ca sa vomite tot ce a mancat. Poti sa ii dai apa minerala(Dar nu stiu daca le face bine la animale) sau ceva pentru a vomita. Dai ulei cu forta.
Nu stiu cat de eficiente sunt remediile babesti deci mai bine nu mai incerca si altceva pentru ca il poti otravii fara sa vrei. Otetul nu e bun nici pentru oameni, distruge celulele deci ...NU! Mai bine mergi repede la un veterinar va stii ce ii trebuie
Trebuia sa incerci sa dai de un veterinar la telefon, este o problema mare este chiar posibil sa moara, are indigestie, este urgent ai dreptate.Incearca sa o masezi putin pe abdomen poate elimina gazele.
Părerea mea e să nu ne asculți pe noi ci să duci căprița la un medic veterinar (sunt cabinete de urgență sau numere de telefon pentru urgente)
Cred ca problema e la tine, nu la ea. Te gândesti la ce e mai rau cand caprita e balonata de la prea multa mancare pentru ca i-a făcut placere sa se indoape. Acum e normal sa aiba gaze pentru ca acestea o ajuta sa elimine mai usor ce a consumat. Lipsa poftei se datorează faptului că e sătulă. Pe bune, las o in pace! Nu esti veterinar si daca a mai mâncat si n a pățit nimic va fi bine si acum.