| Anon96 a întrebat:

Urmeaza ca tatal meu sa imi aduca un catel (catelusa de fapt) insa e foarte mic. Are in jur de 3 saptamani, si vreo 2 zile, ce ar trebui sa ii dau de mancare? Am mai cautat pe net si am gasi ca ar trebui sa ii dau lapte praf. Alt ceva? ce imi sugerati?

Răspuns Câştigător
| lidia4gsus a răspuns:

Laptic sau pedigree junior.happy

4 răspunsuri:
| DenisH a răspuns:

La 3 saptamanii de abia sia deschs ochi cum pana mea sa ii dai mancare gatita? Cainii se vand doar la varsta de 6 saptamani, la 3 saptamani sunt inca mici se hranesc cu laptele de la masa, oricum sa iti raspund la intrebare: dai lapte praf si sunt la farmacia veterinara nutreti care se pun in lapte/apa si ii dai cu biberonu. Sper ca te-am ajutat, bafta (o sa ai nevoie).

| Khnum a răspuns:

Cainele meu avea 18 zile cand l-am luat si l-am hranit cu lapte cu ou si nu s-a imbolnavit deloc spre deosebire de fratii sai care au si murit. Acum are 1 an si 2 luni. Daca mai e ceva da-mi pm.

| petshop4you a răspuns:

In primul rand, nu te panica :) Mancarica ii poti da lapte si poti incepe si cu o hrana specializata, cum ar fi http://www.petshop4you.ro/arden-grange-weaningpuppy-p-439.html recomandata pentru catelusi de la varsta de 3 saptamani in sus;)

| RoxanikaManu22 a răspuns:

Si eu am o catelusa... cand am adus-o acasa nu avea mai mult de 3 saptamana si i-am dat sa manance mancare gatita. si nu are nimic si acum are o luna si cateva saptamani si mananca orice. sper ca te-am ajutat