| Snakers a întrebat:

Urmeaza sa imi iau un caine si vreau Shar Pei sau Amstaff. Pe care sa il aleg? Dati si argumente la alegerea voastra. Mie mi-ar placea Amstaff dar nu vreau sa fie agresiv.

Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

Din nefericire multa lume a facut reclama negativ amstaffilor...desi shar pei sunt mult mai imprevizibili si natangi.
Daca cresti un Amstaff cu iubire si socializare de mic e catelul perfect.
Shar pei dupa cum ziceam sunt destul de imprevizibili si sunt destul de frecvente cazuri in care proprietari sunt muscati de catei.Dar cum nu au o muscatura puternica si cum proprietari evita sa ii lase sa socializeze cu oamenii nu sunt cazuri date la stiri.
Un alt incovienient la Shar pei ar fi faptul ca au o graaamadaa de boli de piele datorita pielii in exces.Si sunt foarte sensibili la mancare polen si cam orice fel de alergie banala si un doi dezvolta o dermatita.
Mie personal imi plac ambele rase dar eu as opta pentru Amstaff.
Daca mai vrei si alte pareri poti sa consulti grupurile de Facebook de crescatori pentru ambele rase.
Sa te bucuri de vitorul blanos!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atunci te sfatuiesc sa iei un boxer!
Este foarte inteligent, este de aparare, nu ataca, nu-i agresiv si este foarte protectiv cu copii si stapanii lui.

| vLooM a răspuns:

Https://www.infocaini.ro/rase-de-caini/rasa/amstaff aici ai tot ce trebuie, ce trebuie sa faci cum sa te comporti etc :) Bafta