Si mie! Sunct culmea, nu mi-e mila de oameni, da mi-e de animale. Stii, sau facut studii, si cica chestia asta se datoreaza faptului ca multi percepem animalele ca inocente, fara aparare, fara vreo vina, care nu au facut nimic si de asta ne e mila. Si totusi, nu e adevarat?
Doamne, cand vad pe cineva ca abuzeaza un animal, imi vine sa-l omor, daca vad la tv imi vine sa merg acolo sa-l bat de nu se vede, daca am ocazia sa vad unul "live"(am avut) ma duc si ii cer socoteala, sa lase animalul in pace, nu ma las pana nu cedeaza respectivul si salvez animalul!
Si sustin PETA!
Sper ca te-am ajutat!
Sa fiu sincer am ramas putin uimit.Credeam ca o sa vina multi cu "Dale dracu sunt doar niste animale care se caca si se pisa" dar totusi mai sunt oameni cu suflet
Deci ok oameni buni, inteleg ca am evoluat devenind carnivori dar macar sa le omoram fara suferinta, nu sa stea chinuite cu capu in jos zile intregi pana sa li se scurga tot sangele... uitati aici un film sa vedeti despre ce vorbesc http://video.google.com/videoplay?docid=6361872964130308142
DA! Pentru ca sunt niste biete animalute, de ce sa la bati? Au si ele suflet! Pentru distractie? Sunt multe alte distractii chiar distractive!
Si ciudat de un om(necunoscut) nu mi-ar fi mila dar daca vad un animal care sufera(in special caini) imi vine sa plang, dar la un om(care nu se afla printre apropiatii mei) nu ma simt miscata de suferinta lui desi incerc sa arat ca imi pasa de fapt nu simt nimic.
Buna! mie imi este f. mila de animale.ele tot timpul sufera ca sunt batute fara sens sau abandonate, acasa am cred-ca 20 de pisici de pe strada si inca le mai ingrijesc, ma intreb oara vaca cu ce a gresit de este omorata? de ce nu poate toata lumea sa fie vegetariana si sa salvam animale, trist dar asa este.pa-pa.
Cand vad animale chinuite imi vine sa fac o crima. Mie uneori imi este mai mila de suferinta unui animal decat a unui om