| deeajustinx a întrebat:

Va plac cainii YorkShire Terrier TOY atunci cand sunt mari si depasesc 2 ani?

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Eu am unul, mai exact o fetita, o am de foarte mult timp, nu de doi ani. Nu stiu ce informatii ai tu in legatura cu schimbarile acestei rase la varsta de doi ani, pentru ca la majoritatea, pana la varsta de 1 an, li se schimba culoarea parului (se deschide spre blond, depinde si de fiecare caine, unul se deschide mai mult, altul mai putin), i se "ciulesc" urechile, i se schimba dintii (iar asta este una din problemele principale, alaturi de probleme legate de ochi si de inima, dat fiind faptul ca sunt foarte mici, si organele lor sunt mici si sunt predispusi anumitor boli. Se poate intampla sa le creasca dintii unii peste altii, iar asta devine o problema pentru ca trebuie sa ii faca anestezie pentru a-l scoate, ceea ce e destul de periculos pentru marimea lor!), devin mai "cuminti" (pana pe la 1 an rod tot ce prind).
Sunt foarte jucausi si daca vrei sa iti cumperi unul, si nu ai timp de el, te sfatuiesc sa n-o faci, pentru ca au nevoie de EXTREM de mult atentie, trebuie sa fie intotdeauna in compania cuiva, altfel devin tristi, refuza sa mai comunice si devin agresivi. Personal, nu am prea mult timp si cand mi-am luat catelusa cu mine la Bucuresti, am avut de furca pentru ca nu se obisnuia sa stea cateva ore singura in casa, in prima zi, cand m-am intors, am gasit o canapea "sfasiata", dar incetul cu incetul s-a obisnuit, si acum ma asteapta de fiecare data pe pervaz, cand vin.
Concluzionand, este o rasa foarte dificil de intretinut, dar ochisorii lor mici si migdalati, fragilitatea lor, bucuria pe care ti-o transmit cand se joaca cu tine si legatura de afectivitate reciproca care se stabileste (scuze de cacofoniebig grin) este divina happy.
Mult succes!
Pa-pa!

9 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Iubesc foarte mult animalele si in special cainii, dar mi-e frica de cei care cresc mari. Terierii sunt mici, dragalasi si foarte simpatici. Imi plac mult.

| Lorelai a răspuns:

Da sunt asa draguti tot timpul:X

| Floreenofficial a răspuns:

Da, bineintelesc.Ador cainii, mai putin pitbulii care te sfasie de viu. Dar sunt foarte draguti. :X
Ai vreo unul?smug

| Xonia a răspuns:

Daaaa

| sasha a răspuns:

Sincer? nu happy

| deeajustinx explică:

Da, mi-as dori unul numai ca mie imi plac atunci cand sunt mici si au parul scurt dar nu stiu cum va arata mare cu parul scurt. oricum il iubesc :X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. YorkShire este cea mai cautata rasa de caini.Sunt frumosi atunci cand sunt mari si atunci cand sunt mici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

lol

| alin110alin a răspuns:

Dar se descarca poze cu caini
astea va rog