Da, da, da, chiar am luat parte la unul, am fost acu 2 luni, la munte, si a inceput sa ploaie, dar nu cu apa, cu bucati de gheata cat un ou de prepeilta, si unele chiar si cat un ou de gaina, plafonul masinii era tot indoit... am si niste poze
Da, imi plac! Dar sa nu fie nici prea extreme!Adica sa fiu luata pe sus de o tornada, sau mai stiu eu ce! Vreau sa mai traiesc
Mie nu, tie iti place sa ramai fara casa in 3 sec? sau sa mergi cu barca prin sufragerie...alege-ti fenomenul.
Omul a fost preocupat de fenomenele atmosferice, la inceput de stihiile naturii, apoi de setea de cunoastere. Cum sa nu iti fie teama de o tornada, un cutrmur sau o ploae cu piatra care distruge totul in cale!
Da. Imi place trasnetul. Mai ales cand loveste pe cine trebuie....Mai rau este dupa aia, cand saracul nu mai stie de ce l-a pălit.
Daaaaa. Dar la ce te referi cand zici fenomene meteo extreme? Tornade, tsunami. sau fulgere, grindina?
Ma refer la soiurile de fenomene meteo: tornade, uragane, fulgere, grindina si formatiuni noroase.
Da, cam tot ce duce spre extrem. Apropo de fenome extreme, acum cateva zile...(parca) a fost un fenomen care ar fi proiectat Crucea Caraiman pe cer.Stie cineva mai multe detalii?
pypa007 întreabă: