| selenaxXxgomez a întrebat:

Vă plac peștii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt frumosi, si cand te uiti la ei te linistesc. Fratele meu are 4 scalari si 6 sanitari si pot zice ca sunt chiar niste animale de companie super! Adica stiu ora de mancare, vin la tine cand te uiti la acvariu, si odata cu degetul am mangaiat un peste! Partea grea este ca costa mult achizitionarea unui acvariu cu pesti. 1) unii pesti frumosi pot fi scumpi, 2) acvariul e scump, fiindca trebuie unul mare nu unul mic, 3) la pesti fratelui meu cand le schimba apa le pune niste substante ca sa fie sanatosi, 4) le trebuie mancare cu vitamine nu de aia ieftina 5) cand le faci curat le schimbi putin din apa cu un furtun, pui alta noua care ai tinut-o intr-un bidon si ai pus putina sare. Inainte de a cumpara un peste uitte despre el, unii sunt agresivi, si trebuie sa stii cat trebuie sa fie temperatura apei, etc, Cu alte cuvinte pestii sunt frumosi si da, imi plac. Funda te rog?

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

In acvariu da...
gatiti ...nu

| LaLaura a răspuns:

Ce fel de peste?, de mancat, cel pe post de "animal de companie", sau zodia?
de mancat, nu imi place, ca animal, am avut acvariu (deci imi place), iar zodie, nu stiu thinking nu am intalnit o persoana care sa ma atasez si sa fie peste.

caramela
| caramela a răspuns:

Daaaaaaaaaaaa, si in acvariu, dar in tigaie si mai multlove strucklove strucklove strucklove struck

| Nymphetamine a răspuns:

Nu prea.
Nu fac nimic interesant.

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Ce fel de pesti?laughing de acvariu sau de mancat?laughing

| mona a răspuns:

Da,sa i mananc...mai ales merluciu

Întrebări similare