Cand am fost mica mi-au placut pisicile de orice fel mai tirziu cele siameze.Acum nu sunt cu ele imi plac ciinii.
Imi plac pisicile. Toate rasele. Eu am una.albastra de rusia.de fapt.de aseara nu am mai vazut-o. a vrut afara si i-am dat drumul.si nu a mai venit. stau la casa. sper sa vina.
Rasa europeana, cea comuna pe care o intalnim si pe la tara. cea mai frumoasa, mai ales daca e vb de un gri tigrat:X. Ma rog fie, sunt bune si siberienele
Am fost cu o fata care in id-ul ei continea cuvantul pisi asa ca acum detest pisicile daca vad una o arunc pe geam
Imi plac foarte mult, mai ales birmanezele, dar in rest cand vad orice pisica fug sa o mangai:X .
Daaa :X:X:X fff mult
Orice rasa. am o pisicuta albastra de Rusia si ink 4 pisici normale
Am avut si birmaneza dar a disparut
Nu asta conteaza, atata timp cat sunt frumix si dragalase imi plac toate ... mai ales pisoiasii :X
Imi plac foarte mult pisicile. Nu am mari preferinte dar as spune ca imi place rasa Albastru de Rusia.
Mie imi pisicile daca nu sunt ale mele
imi place sa ma joc uneori cu ele sunt foarte dragute. dar nu le-asi putea suporta in casa.sa lase par peste tot, sa se urce pe masa si sa nu ma lase in pace .yack...nu mi-ar placea
Off, nu-mi pot afisa dragostea catre anumite animale ca ma aleg cu stupid Cruel world, va las in pace.Bent,orice ar fi, tu ramai favoritul meu. Sper ca nu tu mi-ai dat stupid, altfel sentimentele mi-ar fi ranite pana la sangerare