Imi plac pisicile,dupa parerea mea sunt foarte "relaxante" si jucause.
Rasa, nu stiu, imi plac cam toate pisicile in afara de alea foarte blanoase si aia cheala
Da,imi plac mult.Ce e interesant la pisici(mate cum le spun eu) e ca nu sunt niste pupatori in cur,cum sunt caini, care se gudura pe langa tine si cand le dai o bucata de paine uscata si mucegaita. Pisicile nu fac asta pentru ca au caracter si sunt animale destepte, si poate chiar rationale.Dar deviez.Mie imi plac astea: himalayana(stiu ca avea un vecin acum vreo 6-7 ani si ii era frica de mine,sentimentul era reciproc,cred ca stia ca vreau sa-l fur ca era frumos tare),albastru de Rusia(da,Tom ),pisicile gen Garfield(da,de alea supraponderale,sunt dragute cand urca scarile *tup-tup-tup; hai ca mai dau jos vreo cinci grame,miaw* ), si alea maidaneze, mai ales cele vargate sau portocalii.
Daaaa imi plac foarte mult am si eu una.tu ai? te pot invata cum so ingrijesti.are3,4 ani a mea si e birmaneza dar am si un catelus si se inteleg deminune amandoi cate odata pisica ii mai trage cate o gheara pe fata si catelul pleaca.el este mic si pufos la fe ca pisica