Imi plac dar nu sunt mancator profesionist. De obicei mananc la meciuri dar in ultimul timp nu prea.
Sunt sanatoase daca sunt consumate neprajite.Nu este frumos sa fie consumate in public.Denota lipsa de educatie.
Da:XMananc in fiecare zi, dar doar acasa.Nici vorba sa ma vezi mancand seminte in parc, pe strada, etc.
Pai.adevarul este ca nici nu mai stiu ce gust au. Nu am mai mancat de cativa ani buni. Asta poate pentru ca nu mi se par deosebite. Am mancat numai de cateva ori, dar unii exagereaza.
Da, chiar mult, insa nu excesiv.sunt foarte buna cind stai la taclale cu cea mai buna prietena
Le ador . Stiu ca nu sunt bune, dar nu ma pot abtine. Mananc destul de des...cam la 2-3 zile.
Da!? Chiar putin mai devreme am mancat in timp ce ma uitam la stiri, insa sub nici o forma nu sunt de acord cu persoanele care mananca pe strada si mai arunca si pe jos... adica, ok, cu prietenii la un film, la o terasa chiar, dar fara gesturi urate gen scuipat. De multe ori vad persoane in parc si rontaie seminte fara nici un menajament, scuipand fara jena... Total aiurea.