Eu sunt la handbal, la css slatina . Handbalista mea preferata este Linn-Kristin Riegelhuth, este o jucatoare de origine norvegiana, joaca la Larvik HK, echipa de club si la echipa nationala de handbal, iar in sezonul 2006/2007 a castigat titlul de "Jucatoarea anului". Lps braila, anul acesta detine titlul de "Campioane natinale" la jr 3 si jr 4.:*:*:*
By KaLeiDoScoPE :*
Nu, nu imi place handbalul.Am vrut sa vad si eu cum e si m-am incris la un club si m-au pus portar pe mine...nu stiu cum am nimerit tocmai acolo.Si mi-a dat una o minge in cap de am zis ca nu-mi mai trebuie handball.
Da si sunt handbalista la CSSsloboziaapucate ac e un spor foarte frumos si te dezvolti armonios:**::*
Adior handbalul... dar joc doar la scoala...nu am timp sa mai merg si la alte cluburi
Ador handbalul l`am practicat si la scoala dar nu mai practic pentru ca sa desfiitat.prefetata mea ramane luminita hutupan dinu :X:X:X: de la oltchim
Si mie imi place.Am facut handbal la scoala in 5-8 si chiar mi-a placut in mod deosebit.In clasa 8-a am decis sa m inscriu la un club sportiv, care apartinea de un Liceu Sportiv...asa am si facut. si ma descurcam f bine.doar ca a urmat perioada tezelor unice. iar parintii mi-au spus sa mai renunt la antrnamente si sa invat pentru. a putea ajunge la un liceu bun.Insa antrenorul/profesor de la licul respectiv m-a sfatuit sa urmez cursurile acelui liceu sportiv, ai mei nefiid incantati de loc de o asemeanea idee., mi-au cerut sa renunt de tot.Cu greu am reusit, dar tousi parca daca as putea si as avea unde as merge si m-as inscrie la un club si as practica sportul acesta cu mare placere, nu cred ca e doar o pasiune.:-x.
A si jucatoarea mea preferata e Ada Nechita.:X
Saaant` la handbal css 'craiova' de 3 luni m-am atasat din prima clipa de sport asta desi nu stiam ce sa fac! e greu sa te ti trebuie sa ai vointa~antrenoru meua re planuri cu mine si prin faptul ca nu am nici 13 ani ai am 1, 74 si spune ca e pakat sa ma las`
oricum handbalista mea preferata e CRISTINA NEAGU
Si eu practic handbal.Este un sport foarte frumos.Joc la CSS2 Bucuresti :X:X.Sunt la echipa a-2-a a clubului deoarece sunt nascut in anul 1997... j3. dar joc si la echipa A CSS2 Bucuresti/A. Duminica, echipa noastra are 2 meciuri dificile, cu CSS 3 Steaua/B si cu echipa A a clubului CSS2 Bucuresti/A Succes nouaa \