| AnaPisikana a întrebat:

Va place handbalul? Ati practicat? Eu vreau sa ma inscriu la LPS Braila ca am auzit ca e si club.Si care e handbalista voastra preferata? A mea este Sabine Klimek, de la echipa Romania Tineret. Da, o cheama Sabine, nu Sabinatongue.

Răspuns Câştigător
| SmileThreatening a răspuns:

Eu sunt la handbal, la css slatina big grin. Handbalista mea preferata este Linn-Kristin Riegelhuth, este o jucatoare de origine norvegiana, joaca la Larvik HK, echipa de club si la echipa nationala de handbal, iar in sezonul 2006/2007 a castigat titlul de "Jucatoarea anului". Lps braila, anul acesta detine titlul de "Campioane natinale" la jr 3 si jr 4.:*:*:*

By KaLeiDoScoPE :*

22 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

Nu, nu imi place handbalul.Am vrut sa vad si eu cum e si m-am incris la un club si m-au pus portar pe mine...nu stiu cum am nimerit tocmai acolo.Si mi-a dat una o minge in cap de am zis ca nu-mi mai trebuie handball.

| pysyk17rasfatat a răspuns:

Da si sunt handbalista la CSSsloboziaapucate ac e un spor foarte frumos si te dezvolti armonios:**::*

| Bianca_4346 a răspuns:

Adior handbalul... dar joc doar la scoala...nu am timp sa mai merg si la alte cluburi

Răspuns utilizator avertizat
| Gexu a răspuns:

Ador handbalul l`am practicat si la scoala dar nu mai practic pentru ca sa desfiitat.prefetata mea ramane luminita hutupan dinu :X:X:X: de la oltchim

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador handbalul joc de aproape 9 ani... vreau sa ajung si la alte eschipe.ma putesti ajuta si pe mine? app preferata mea este zavragiu :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joc si eu handbal la gst alexandria. e foarte tare acest sport. joc ex dreapta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu practic handball la gsi 1 mai ploiesti si joc extrema stanga.>:tongue handbalista mea preferata e Valentina ardean Eliseismug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place handbalul joc la LPS Alexandria, pe postul da extrema dreapta ...am 16 ani si as vrea sa ajung undeva in strainatate. De aceea intentionez sa ma inscriu la HT Alexandria pentru a ma afirma. Daca vreti sa ne intalnim pe mess id vyo_93_tr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place.Am facut handbal la scoala in 5-8 si chiar mi-a placut in mod deosebit.In clasa 8-a am decis sa m inscriu la un club sportiv, care apartinea de un Liceu Sportiv...asa am si facut. si ma descurcam f bine.doar ca a urmat perioada tezelor unice. iar parintii mi-au spus sa mai renunt la antrnamente si sa invat pentru. a putea ajunge la un liceu bun.Insa antrenorul/profesor de la licul respectiv m-a sfatuit sa urmez cursurile acelui liceu sportiv, ai mei nefiid incantati de loc de o asemeanea idee., mi-au cerut sa renunt de tot.Cu greu am reusit, dar tousi parca daca as putea si as avea unde as merge si m-as inscrie la un club si as practica sportul acesta cu mare placere, nu cred ca e doar o pasiune.:-x.
A si jucatoarea mea preferata e Ada Nechita.:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu joc handbal la css5 bucuresti de 3 ani si imi place foarte mult jucatoarele mele preferate este Cristina Neagu si Ada Nechita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Postul meu este inter stang joc la CSS5 bucuresti de 3 ani jucatoarele mele preferate sunt Cristina Neagu si Ada Nechita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jucatoarea mea preferata e ada nechita sunt portar la o echipa din campulung muscel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt la handbal la css2 bucuresti de 3 ani. handbalista mea preferata este cristina neagu...imi place de ea ca jucatoare ca este o luptatoare :X:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saaant` la handbal css 'craiova' de 3 luni m-am atasat din prima clipa de sport asta desi nu stiam ce sa fac! e greu sa te ti trebuie sa ai vointa~antrenoru meua re planuri cu mine si prin faptul ca nu am nici 13 ani ai am 1, 74 si spune ca e pakat sa ma las`
oricum handbalista mea preferata e CRISTINA NEAGUlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si mie imi place handbalul joc la LPS Alba Iulia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu joc la css5 imi place cristina neagu iar antrenoarea noastra este maria covaci fost antrenoare a ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu practic handbal.Este un sport foarte frumosbig grin.Joc la CSS2 Bucuresti :X:X.Sunt la echipa a-2-a a clubului deoarece sunt nascut in anul 1997... j3. dar joc si la echipa A CSS2 Bucuresti/A. Duminica, echipa noastra are 2 meciuri dificile, cu CSS 3 Steaua/B si cu echipa A a clubului CSS2 Bucuresti/A laughing Succes nouaa \dancing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.in generala eram cea mai buna:d
acum km sunt la liceu nu mai joc
si as vrea sa ma inscriu intr'un club in arad
stie kreva?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac handbal de 1 an si sunt pivot la css sf gheorghe. este si o echipa de fete dar antrenorul este foarte rau. le injura si le cam loveste cu mingea in picioare. nu mergeti. jucatoarea mea preferata este ionela stanca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Handbalista mea preferata este CRISTINA NEAGU este cea mai buna HANDBALISTA a tuturor tTIPURILOR