| InnocentSmile a întrebat:

Va place sa ajutati animalele?

Răspuns Câştigător
| MadQueen a răspuns:

Da. Iubesc animalele atat de mult, sunt atat de dragalase si frumoase si inocente. Niste suflete atat de fragede, si ma doare inima cand vad ca sunt chinuite de alte persoane atat de crude, eutanasiate sau bolnave si cand vad ca nimanui nu-i pasa...
Daca as avea banii lui Base as face ( din banii mei ) un adapost de animale asa ca in amisiunea de pe Animal Planet si le-as ingriji, vaccina si hranii iar apoi le-as da spre adoptie pentru ca le iubesc atat de muult si asa faca orice pentru ele.
Daca as putea as aduna fiecare caine, pisicuta sau alte animale de pe strada si le-as tine in casa la caldura si le-as hranii, insa din pacate nu am spatiu sau bani pentru a face asta...INCA. big grin

15 răspunsuri:
| EuSiCuMine a răspuns:

Da normal iubesc animalele in special pisicile love struck desi toate sunt frumoase si speciale love struck as face orice sa ajut un animal fara aparare love struck

| SmarandaangelOAIIOO a răspuns:

Da! Pentru ca animalele merita sa fie ajutate.

| tazz4 a răspuns:

Da! Le iubesc.

| LenaleMinato a răspuns:

Da,mereu ajut pe la bloc pisicile si caini can ii arunca unii oameni rai

| ItsMyTime a răspuns:

Nu

| Fara a răspuns:

Da. fac asta zi de zi

| Afdsa a răspuns:

Da, îmi plac animalele deci e evident că îmi place să le şi ajut.Dar totuşi... cu ce te ajută pe tine chestiuţa asta? E o întrebare pusă la plictiseală, nu mai umpleţi site-ul cu întrebări stupide fără folos că e deja îmbibat cu aşa ceva. Get a life, dragă Elena!

| SCARLET_8977 a răspuns:

Da foarte mult. Ador animalele iar daca noi nu le ajutam cine sa o faca? noi suntem cei care gandim si daca avem posibilitatea de a ajuat niste creaturi nevinovate ar trebui sa o facem pentru ca la randul lor acele animale odata ne vor ajuta si ele de exemplu calul este foarte folositor oamenilor dar din pacate unii in loc sa ii vindece de acea presupusa boala aleg sa ii omoare pe capete si aici m-am referit la acei cai salbatici care au fost dusi la abator ca erau bolnavi sau nusadsadsad si omoratisad

| Ballet a răspuns:

Da, imi place sa ajut orice fiinta care nu ii face pe altii sa sufere ^^...

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei elena:*! Da, pentru. ca le iuubesc si pentru ca sunt si ele fiinte care merita sa fie ajutate.

| ignore a răspuns:

Da :X:X:X:X:X:X animalele chiar trebuie ajutate :Xsi toti ar trebui sa le ajutam deoarece ele nu pot vb si apara ca noi

| misu2315 a răspuns:

Iti spun ce am 2 pisici 2 broaste testoase si 1 caine de lup

| Rango a răspuns:

Buna! Mie imi plac toate animalele in afara de rahatii aia de caini.Cand vad unul ca imi sta in fata ii bag cutitul in corp.In rest,cand pisica, hamsterul, papagalul meu se ranesc mi se face mila de ei si ii iau cu mine in brate ca sa le treaca.Ei ma iubesc pe mine si eu pe ei. Sper ca am ajutat!

| Valisha18 a răspuns:

Da! Mult! La niste caini de pe strada le-am constuit si un adapost ( chiar daca ma vedea toata lumea si aratam ca o nebuna) big grin

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

Pot spune DA!
La 4 ani stateam la bloc si era o catea ce a nascut acolo si bona mea era plecata la magazin si eu dormeam ma`m trezit si am vrut so caut am iesit pana afara si erau catei acolo.
Iam luat pe toti in brate si i-am luat in casa le-am facut baie le-am dat mancare de toate.
Apoi dormeau pe canapeaua din dormitor cu mine.
A fost prima mea fapta buna cu animalele
Au urmat multe multe.
Am strans acasa si iepuri,broaste,berze, pui de randunica, chiar un calut mic abandonat asta la casa si l-am tinut pe gazonul lui tatahee hee
Foarte multe.
Iubesc animalele foarte mult.
Sincer nu`mi place sa aleg dar preferatul meu este calul dar nu stiu de ce thinking

Întrebări similare