| just for me a întrebat:

Va place sa inotati, sa fiti in preajma apei? pentru mine aceasta este o pasiune.de cand eram mica, chair si cand faceam baie, studiam apa, stateam doua ore sa fac baie, una o petreceam visand la o plaja insorita si sutdiind apa. imi place mult sa inot, vara asta merg si la bazin, dar cred ca cel mai magic este sa inoti in mare, printre valuri.si mult mai facinatnt este sa inoti pe sub apa, esti practic cu adevarat la un alt nivel, intri in alta lume.la piscina nu prea iti dai seama de asta, dar cand inoti in mare e incredeibil.si ati inotat vreodata cu delfinii? vara asta in concediu vreau samerg la un parc acvatic unde am intels ca se poate inota cu delfini. voua va place inotul, apa?

11 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Da.Imi place apa atat de mult incat cand eram copil am invatat singura sa innot si apoi cu un profesor.Nu prea stiu piscine in Bucuresti asa ca abia astept sa merg la mare.Si eu zic ca marea nu se compara cu bazinul pacat ca unii o polueaza...

| εїз a răspuns:

Da, mie unu îmi place foarte mult inotul, iubesc să inot, şi la mare, şi la ştrand şi peste tot, pur şi simplu, iubesc marea şi apa, şi tot ce este transparent.

| lola_2540 a răspuns:

Da, fac si cursuri. si vreau sa devin profesionista.chiar azi ma duc la bazin. e adevarat ce spui, inotul intr-o piscina nu e la fel ca marea. sincer nici nu mai stiu cum e la mare, nu am mai fost de vreo 6 ani. daca am inotat cu delfinii? nu cred, nu mai tin minte.bafta si sa te distrezi!

| cornel a răspuns:

Si mie imi place foarte mult sa inothappy

| ralucaralu a răspuns:

Daaa! Si mie imi place la nebunie sa inot! Daca mergem la o piscina/strand/mare nu mai imi vine sa ies din apa. Intr-adevar in mare nu imi prea place sa inot din cauza unor experiente nu prea placute. Foarte frumos sa inoti cu delfinii! Nu am avut parte de asa ceva inca, dar cred ca mi-ar placea.
Succes!

| marya a răspuns:

Daaaaa! apa=me

| love_1617 a răspuns:

Iubesc apa si acum cativa ani am practicat innotul si acum vrea sa ma apuc din nou este un sport minunat
!winking

| funditze a răspuns:

Ador apa.Imi place si mie sa inot la mare sub apa si mi-ar placea sa inot cu delfinii.Sunt niste mamifere atat de speciale si prietenoase.Si as vrea sa-i ating si sa le simt splendoarea. E SUPER LA MARE!happy

| bombonika98 a răspuns:

Da... apa ste si pasiuna mea. Te ineleg perfect.Atunci cand innoti i mar, sau intr-o piscina sentimentul ti se pae ca nu s va termina niciodata...si eu can fac baie stau 2-3 ore.Mama ma ai numeste "sirena" mi pare un sentiment magic si cu totul aparte. Ce ult s vea sa pot sa ii tin mai mult rspiratia sub apa, chiar sunt zodia pesti! am citit pe net ca oamenii "ca noi" au fost pesti sau ceva creaturi ale marii in viata trecuta.Imi dai si mie fundita? am mare nevoie! mersi!

| Ofiintă a răspuns:

Nu mias pute ainchipui un alt sport precum inotul de acea fac de mai multi ani inot de performanta la bazin dar e mai placut asa cum zici uh la mare s-au ori unde alt undeva

| MichaelJJackson a răspuns:

Nu stiu sa innot si mi-e frica sa nu ma inec.nu stiu cum sa scap de frica asta.