Daca esti pasionat de BMX n-ai prea multe lucruri in comun cu un DHS. Vinde-o daca nu-ti place. Asta ti-ar fi singura varianta. Da anunturi pe okazii si alte site-uri si fa propaganda prin cartier. De banii primiti iti sugerez sa-ti iei un BMX second hand, dar de calitate. Te las sa revii cu intrebarea asta dupa ce te scapi de DHS.
PS: un DHS sau First bike sunt investitii f proaste daca ai de gand sa-ti folosesti bicicleta pentru alte scopuri decat plimbat pe langa bordura.
Bicicletele DHS NU sunt biciclete pentru scheme.Ele sunt ideale pentru plimbari.Ce ai putea face? Sa iti convigi parintii, sau sa o dai la schimb pe asta.
Detealin sa stii ca nici nu aveam de gand sa imi iau un dhs sau first bike pentru ca m-am informat ca is fff proaste si m-am gandit la ceva second hand de pe okazii...sunt cateva la 4-500 lei care arata ff bine...mc oricum pentru rasp
Detealin sa stii ca nici nu aveam de gand sa imi iau unul dhs sau first bike deoarece am auzit ca nu merita...tot pe okazii am vazut la 4-500 lei si arata ff bine