| OoFreeHugOo a întrebat:

Va rog, ajutati`ma am casi o pisicuta in fata casei nou nascuta nu are nici ochi ce pot sa fac nu pot sa am grija de ea nu are cine sa ii dea mancare eu mereu sunt plecata cand sunt acasa ii dau lapte cu seringa dar nu stiu de sa mai fac parintii nu`mi dau voie sa o tin plange si nu sa locului cade din cutie. Odata a cazut si de pe masa de vreo 4 ori mi-e frica sa nu moara. E asa de dragut.VA ROG AJUTATI`MA SHI spuneti-mi CE SA FAC CU CE SA-L HRANESC SI CE SAÌ FAC SA STEA LOCULUI? VA DAU VOT+funditaAAA!

Răspuns Câştigător
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Da-i lapte cu seringa ( mai pune un prah de sare in lapte ca sa nu faca limbrici), pune-l intr-o cutie pe o paturica( cutia sa aiba peretii inalti de vreo 30-40 cm ca sa nu iasa) si ai graija sa stea undeva la caldura pentru ca pisicii mici sunt mai sensibili la frig ca noi. Cand te duci la el sa-l stergi cu o carpa umezita cu apa calda si pe la fund ca sa-i cureti nevoile ( pisica mea asa facea cu limba si il spala peste tot).
Incearca sa convigi parintii sa il tii acasa macar putin sau du-l la tara si strai cu el acolo.

4 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Incearca pe adoptiianimale.ro sau pe adoptiipisici poate le gasesti stapan
pana atuncii hraneste-i cu lapte si pune-le o cutie mai inalta si groasa sa nu poata nici sa o rupa nici sa sara happy

| Daniela89 a răspuns:

De unde esti?

| Daniela89 a răspuns:

De unde esti?

| EmoKid98 a răspuns:

Hranestel cu lapte mai bine si ia si u o cutie mai mare si dai o jucarie ghem ceva de genu care sa nu-l raneasca