| BoOmBoOniiiKa a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Daca se rupe coada la papagal ...papagalul respectiv moare? sad Eu am auzit ca moare pentru ca nu 'se mai simte frumos' si e intr-un fel in depresie.

P. S. :[ coada nu e rupta de tot au mai ramas vreo 4 pene scurte]

6 răspunsuri:
| Giovanna a răspuns:

Oooof moare, nu moare fara coada, ii creste alta! Si daca ii cadeau toate penele din coada, tot traia, crede-ma, am avut vreo 20 de papagali, mai ramanea cate unul fara coada dar nu intra nimeni in depresie. Ei intra in depresie cand le moare partenerul, nu cand le pica coada, nu sunt atat de vanitosi laughing sunt mai degraba sentimentali! Stai linistita, penele se inlocuiesc cu timpul.

| irinuca a răspuns:

Nu moare, dar faptul că a rămas fără pene pe coadă ar trebui să-ţi dea de gândit. Dacă şi-a smuls singur penele, înseamnă că e deprimat şi are nevoie de atenţia ta sau de un partener. Nu-i neglija starea sufletească.

| Zenithf a răspuns:

Eu cred ca naparleste, si da, cat timp este asa o sa fie foarte depresiv, da' o sa-i treaca cand o sa aiba iar' coada si o sa fie si mai nesuferit ca inainte. laughing
Povestea asta mi-a amintit de cerbi, primavara si lor le cad coarnele, si primul caruia ii cad este chiar seful sefilor, iti dai seama prin ce trece el, devine din seful turmei codasul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu moare. papagalului meu i-a cazut de atatea ori coada si nu a murit din asta. a murit ca s-a intoxicat cu fum de cand cocea mama ardei pe aragazsad nu si-a dat seama ca ii face rau si a murit asfixiat. era cel mai bun papagal :-

| Codreanu_C_Tin_1964 a răspuns:

Comunicati cu el, alintatil, pupatil, sa se simta iubit, altfel ramane chelios. sa nu-i lipseasca marul.

| Oooo6697 a răspuns:

Coada il ajuta pe papagal pentru mentinerea echilibrului, dar faptul ca ar putea muri din cauza aceasta este de-a dreptul stupid. straight face