| mariapisi11 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! dau funda! Buna...Am 13 ani si as vrea un caine de rasa Beagle! iubesc rasa asta! Stau la bloc dar apartamentul meu are cam...forma de gogoasa ca sa spun asa deci ar avea unde sa alerge si credeti-ma ca as face orice ca sa il cresc doar ca nu stiu cum sa o conving pe mama.si chiar credeti-ma ca as avea grija de CAINE! va rog ajutati-ma! Funda

Răspuns Câştigător
| AnabelleKr a răspuns:

Nu vrei asta. Tocmai am primit un Beagle, acum cateva zile. Mai aveam un Akita Inu, dar Beagle-ul face ravagii. Se trezeste noaptea, plange, vrea afara, roade, etc... Si eu eram foarte dornica de a avea unul, dar mi-a ajunsstraight face

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A-r avea unde dar incearca sa spui la mama ta poate vrea sau adui intoddeauna aminte stai pe imagiii google si pune rasa acolo si uitate la caini, poate mama ta se uita si isi aminteste bafta!big grin

| a răspuns:

Buna.Si eu am avut fix aceeasi problema.Incearca sa vb cu ea cand e calma si eu chiar am semnat o hartie pe care scrisesem atributii: sa am grija de el, sa-l spal, bla bla.Am facut si niste ochi de cateluspuppy dog eyes si am profitat de faptul ca era si Craciunul si uite acum am un catelus de 2 ani.Multa bafta!
Funda?puppy dog eyes