Pai daca mama ta te lasa, ce`ar fi sa o convingi sa-i faceti tatalui tau o `surpriza` si sa veniti acasa cu un chow chow? Stiu ca ar fi cam ciudat, dar in multe cazuri a mers. Vorbeste cu mama ta, poate il convinge si pe tatal tau. Gaseste argumente puternice. Spune`i ca stati la curte si ca nu o sa aveti probleme cu el, ca vrei si tu un animal, nu doar fratele tau, ca e nedrept fata de tine. Poate il convingi si cu ajutorul mamei tale. Bafta!:*
Si eu trec intra 5-a si imi voi lua un bishon.Dar nu eu am hotarat asta ci mama mea. Deci tu si mama ta puteti lua catelul.
Asa a fost si la mine. Tata nu era de acord.mama asa si asa.Dar am primit catelul de la o prietena.A mei nu au zis nimic. Acum eu m-am cam saturat de el...iar parintii mei mai ca il ingijesc ca si pe copilul lor.Doar du-te si i-al.O sa se ataseze de el imediat.
Cel mai bine e sa vorbesti cu mama ta, sa te dai pe langa ea ca sa zic asa. Ea il poate convinge pe tatal tau. Spune-i cat de mult iti doresti cainele si convinge-o ca vei fi foarte grijulie. Bafta! :*
Deniissel întreabă: