| dana39668 a întrebat:

Va rog ajutati-ma prietena mea are un un pui de ciobanesc german de o luna care de doua zile nu vrea sa manance nici sa bea nimic cinre are raspuns va rag ajutati-ma!

14 răspunsuri:
| julliano a răspuns:

Spre binele lui, sa il consulte neaparat la un medic veterinar. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Asa nu rezolva nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-l duca la veterinar, poate are paraziti, de-aia e amarat si nu mananca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi cu el de urgenta la un medic veterinar.

| ingerash_1766 a răspuns:

Poate isi schimba dintii, trebuie verificat, daca nu, poate avea o afectiune... ii recomand sal duca urgent la veterinar, asa a facut pisica mea, si acum e moarta... exista o boala care o fac ctzeii mici, si nu toti rezista, asa ca trebuie vaccinat de urgentza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa'l duca la veterinar.

by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Poate este bolnăvior, trebuie dus la un consult veterinar.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti facut deparazitarea? Fuga la veterinar!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Sa nu mai astepte sa se duca la medicul veterinar este ceva daca nu mai mananca rapid la medic

| Clumsiii ™ a răspuns:

Am vazut de curand un documentar cu un catel care a mancat ceva oase si unul i-a ramas in gat si timp de o luna nu a putut manca nimic.Pentru binele catelusului trebuie sa mearga cu el la un veterinar.

| REMiXDJ a răspuns:

Mai intai intreaba-o pe prietena ta ce i-a dat, sau ce a mancat acest pui in ultimele 3 zile./apoi e simplu, e un pui mic, ce vrei/folosestele de ce i-a dat natura lui mai de soi = mirosul si gustul: intr-o cutie mare de margarina sau de smantana pune-i apa proaspata si curata si dizolva-i 1 - 2 capsule de vitamina C si calciu efervescent cu gust de portocala = asta o sa ai produca fomitza si o sa ai dea pofta de mancare.///apoi lasa-i bucatzele de carne prajita dar cu miros de purcel sau de pui in o farfuriutza ca sa simta mirosul o sa il dea peste cap si o sa pape in cele din urma, carnitza bucatzele sa fie putin sarata ca sa i se faca sete.///si important- vezi sa nu aiba ceva puricei sau alte ganganii ce stau in blanita catzeilor, ia un pieptene si periaza-l si daca are ceva suspect sunt solutii pe la magazine de catzei si ai poti lua si o zgarda anipurici.///uitate si la labutze sa nu aiba ceva intrat in ele, sau vreo lovitura, umflatura ceva pe corp.///atentie ca daca a inghitit ceva de prin casa, vreun obiect mic, ca ei asa fac, starea lui e de disconfort si o sa trebuiasca sa al duci la doctor.///dar in prima faza fa ce ti-am spus,///am avut si eu si stiu cum e.///sanatate multa la puiut.

| CoLoRsS a răspuns:

Trebuie dus la un medic veterinar. A incercat sa il lase sa suga de la mama lui.Ar fi bine sa il lase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu un catel are zile cand mananca si zile cand nu mai ales daca e si ff cald afara dar pentru binele lui si linistea ta du-l la medicul veterinar Alexa

| florar a răspuns:

Sa i dea apa cu sila si de urgentza la vet!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este sa mergi la veterinar.