Spre binele lui, sa il consulte neaparat la un medic veterinar. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Asa nu rezolva nimic.
Poate isi schimba dintii, trebuie verificat, daca nu, poate avea o afectiune... ii recomand sal duca urgent la veterinar, asa a facut pisica mea, si acum e moarta... exista o boala care o fac ctzeii mici, si nu toti rezista, asa ca trebuie vaccinat de urgentza
Sa nu mai astepte sa se duca la medicul veterinar este ceva daca nu mai mananca rapid la medic
Am vazut de curand un documentar cu un catel care a mancat ceva oase si unul i-a ramas in gat si timp de o luna nu a putut manca nimic.Pentru binele catelusului trebuie sa mearga cu el la un veterinar.
Mai intai intreaba-o pe prietena ta ce i-a dat, sau ce a mancat acest pui in ultimele 3 zile./apoi e simplu, e un pui mic, ce vrei/folosestele de ce i-a dat natura lui mai de soi = mirosul si gustul: intr-o cutie mare de margarina sau de smantana pune-i apa proaspata si curata si dizolva-i 1 - 2 capsule de vitamina C si calciu efervescent cu gust de portocala = asta o sa ai produca fomitza si o sa ai dea pofta de mancare.///apoi lasa-i bucatzele de carne prajita dar cu miros de purcel sau de pui in o farfuriutza ca sa simta mirosul o sa il dea peste cap si o sa pape in cele din urma, carnitza bucatzele sa fie putin sarata ca sa i se faca sete.///si important- vezi sa nu aiba ceva puricei sau alte ganganii ce stau in blanita catzeilor, ia un pieptene si periaza-l si daca are ceva suspect sunt solutii pe la magazine de catzei si ai poti lua si o zgarda anipurici.///uitate si la labutze sa nu aiba ceva intrat in ele, sau vreo lovitura, umflatura ceva pe corp.///atentie ca daca a inghitit ceva de prin casa, vreun obiect mic, ca ei asa fac, starea lui e de disconfort si o sa trebuiasca sa al duci la doctor.///dar in prima faza fa ce ti-am spus,///am avut si eu si stiu cum e.///sanatate multa la puiut.
Trebuie dus la un medic veterinar. A incercat sa il lase sa suga de la mama lui.Ar fi bine sa il lase.