anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma sunt disperata! Pisica mea a fugit de acasa, are 6 luni si a fugit din cauza ca sunt o mare proasta si am uitat geamul deschis la bucatarie, cand m-am intors plasa era deschisa iar pisica nu mai era. Cum o pot gasi? Va rog ajutati-ma, tin foarte mult la ea si ma gandesc intr-una ca poate o fi patit ceva. Cum o pot gasi?

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Hei pisica nu a fugit doar a plecat sa exploreze necunoscutul, ca si la oameni si la animale exista ceea ce numim curiozitate.
fiind foarte mica nu am idee daca mai stie drumul catre casa, dar daca ai noroc o poti gasi prin apropiere, pe la casele apropiate etc
tu trebuie sa o cauti cum te-au sfatuit si ceilalti.

| cfrtobias a răspuns:

Poate postezi pe Facebook tau sau undeva in ceva grup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pierde timpul! Du-te in cautarea ei prin apropierea casei! Daca a fugit recent, nu trebuie sa fi ajuns prea departe. Intreaba alte persoane daca au vazut-o, iar daca ai pe cine, roaga pe cineva sa te ajute s-o cauti, si o luati in directii diferite. Uita-te sub masini, tomberoane, in copaci, locuri favorabile pentru pisici. Ia niste mancare cu tine care ii place si ademeneste-o, sau o jucarie. Mult succes!

| Dandinelle a răspuns:

Incearca sa pui mancare aproape de casa, caut-o, striga dupa ea, Pune niste poze in zona. Daca a iesit a iesit de curiozitate si acum nu mai stie unde e, cum sa se intoarca. Se intampla, e pisica, e curiozitatea pisicii sa exploreze, daca nu era geamul deschis acum atunci altadata tot se intampla. Sper sa o gasesti curand! Multa bafta

| Vikaa a răspuns:

Pisica ta a intrat in calduri si a avut oportunitatea de a fugi.Acuma e cu motanii, se reproduce =D