anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

VA ROG AJUTATI"MA! :X
pe strada mea este un caine pe nume REX (doarme la usa mea), si un prieten pe nume HAPY :X
Noaptea si ziua HAPY latra la oameni dar nu stiu de ce? thinking
REX este foarte cuminte shii intr"o dimineata l'am gasit intr'o scara de bloc pe REX cu multe bale (sqz expresia) la gura. si tremura ingrozotr sad o
m-am dus repede la mama meashi i'a dat apa cu sare a vomitat si a faqut pipi rosu :-&.
Mama mea presupune ca candva i'ar fi dat furadan ce este aceea?
Dar va rog nu imi spuneti sa'l duc la veterinar!

Ajutati'ma cu un raspuns ce ii mai dau ca nu prea poate sa mearga cu greau sa misca sad iar lumea vrea sa'l bata :@

8 răspunsuri:
| Parmalat a răspuns:

Am si eu un caine care latra toata noaptea pe strada pe care stau. Bagamias p*** in gura lui daca luni nu chem hingherii.
Furadan e un insecticid foarte toxic interzis in U. E. si e exact substanta cu care s-a otravit Madalina Manole. Stai linistita ca daca ii dadea Furadan nu mai era viu acum laughing
Da-i un litru de lapte sau mai mult, laptele neutralizeaza otravurile din stomac. Probabil i-a dat soda caustica sau boabe de sobolani in *** ca n-are lumea de unde sa ia Furadan.

| Parmalat a răspuns:

Si mergi la o farmacie non stop sa-ti dea un vomitiv de oameni ca merge si la caine si fa-l sa vomite.

| Parmalat a răspuns:

Daca episodul s-a intamplat mai demult si nu a murit, dar a ramas cu sechele, inseamna ca otrava a fost neurotoxica si i-a afectat nervii motori.
La revedere, asa ramane.

| Parmalat a răspuns:

Daca episodul s-a intamplat mai demult si nu a murit, dar a ramas cu sechele, inseamna ca otrava a fost neurotoxica si i-a afectat nervii motori.
La revedere, asa ramane.

| crazykyty a răspuns:

Furadan e o otrava pe care lumea o baga in pamant pentru ca legumele sa nu fie atacate. Fa o strangere de fonduri pentru un caine si du-l urgent la veterinar daca iti pasa de caine! E grav! apropo ma bucur ca iti pasa de Animale!

| chOcO_5785 a răspuns:

Multumesscc multt... o sa ma duc incidentul s-a intamplat acum cateva zile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E GROAZNIC. Da nu ai de ales, trebuie sa il duci la VETERINAR altfelk cine stie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! ideea este sa-l duci la veterinar ca altfel moare am avut si noi un catel aici asa si intr-o zi nu am mai avut timp sa-l ingrijim ca ne-am dus la o petrecere si cand neam intors era moarta(era femela, avea si pui)deci trebuie sa-l duci urgent la veterinar.