| Capsuinkaadulcicaa a întrebat:

Va rog ajutati-mastau in Curtea de Arges si aveam in curte o catelusa care mai si iesea din cand in cand! Cred ca a luat-o hingherii fiindca mai erau niste caini care stateau pe strada(erau fara stapan) si nici ei nu sunt de gasit(obisnuiam sa le pun si lor mancarica) va rog ajutati-ma! o sa-mi recuperez cainele? Ce o sa se intample cu ea?crying sunt disperata! de azi de dim plang in continuu!

2 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Du-te la ei unde au sediul sau ce or avea ei acolo si le spui ca erau cateii tai, le spui unde stai si sa-ti dea inapoi cateii. s-a r putea sa te puna sa semnezi ceva sau sa platesti, nu stiu sigur, dar du-te repede pana nu li se intampla ceva.si noi aveam o catea la bloc care statea si in fata unui magazin si au luat-o hinghierii iar patronul magazinului s-a dus si a luat-o inapoi, ca a zis ca ii pazea lui magazinul. succes! sper sa-i gasesti!

| ligiligi a răspuns:

Buna.Daca zici ca ti-au luat-o de ce nu te duci la ei sa le spui ca sa ti-o dea inapoi? spune-le ca tu esti stapanul ei si daca o regasesti sa o ti in casa de acum.Multttt success!