| bubbiubbi a întrebat:

VA ROG AJUTORsad sunt foarte speriata acum vreo 10 minute am iesit afara sa dau niste mancare la niste pisicute(sunt o mare iubitoare de animale) si era un puiut si m-am apropiat de el sa ii dau si aveam graunte in pumn si cand am desfacut pumnul el ma muscat ca era foarte infomaetat e micut nu stiu ce sa zic ar putea sa aiba rabie? va rog ajutor sunt foarte speriata... m-am dat cu spirt mi-a curs destul de mult sange...va rog nu veniti cu"du-te la doctor" ca oricum sunt singura acasa va rog ajutoooor

Răspuns Câştigător
| lifeisperfekt a răspuns:

Sa stii ca si mamei mele i s-a intamplat asa ceva tot cu un puiut infometat si speriat.Ea a procedat la fel ca tine si acum i s-a vindecat insa i-a ramas o umflatura.Stii ce ai putea sa faci? Ai putea face. daca vrei, o injectie speciala pentru chestii de genu acesta(ar fi cel mai indicat)sau daca nu sa dezinfectezi in fiecare zi cu spirt(poti pune i otet) si sa pansezi sa nu patrunda microbii happy.Eu sper ca te-am putut ajuta si sper sa te faci bine happy.Pa!happy

9 răspunsuri:
| lifeisperfekt a răspuns:

Mulrumesk frumos si te ajut oricand cu mare placerehappy!

| RoxanaDenisa a răspuns:

Buna. Nu trebuie sa te sperii. Si eu iubesc animalele si am multe, am patit si eu ca tine (numai ca pe mine m-a muscat o pisica adulta) si m-am spalat cu apa si am pus o patistuta sa tina trans si nu am patit nimic. Nu te speriawinking

| coss a răspuns:

Am si eu un motan si m-a muscat de fata si nu m-am dus la doctor si nu am patit nimic. Daca ti-a curs mult sange e bine deoarece saliva care ti-a bagat-o pisica tia iesit in mare parte. Creg ca ti se va infecta putin chiar daca ai pus spirt si vei face vaccin antitetanos si poate iti va curge si putin puroi depinde de cat de tare e infectata si cata saliva a reusit sa iibage pisica. Daca zici ca e pui nu cred ca e asa de adanca muscatura asa ca poate nu e asa de grav.

| VariantaVerde a răspuns:

Ai zis sa nu venim cu "du-te la doctor" dar din pacate numai el iti poate spune daca ai sau nu ceva si cel mai bine e sa-ti faci un vaccin din acele antitetanos.

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Hey oh go on lasa-l ma nu te speria ca sunt sigur ca pisicul nu a luat nimica de la tine :p hai ca glumesc happy daca ai pus spirt e binewinking si pe mine m-a muscat pisici, caini dar nici vorba de infectie sau ceva... doar spala si da cu spirt si mie mi se pare okwinking

| PιxιeLovesYa a răspuns:

Buna! Nu te speria atata...e bine ca deocamdata te-ai dat cu spirt. Cel mai indicat ar fi sa astepti pana vin parintii tai si sa-i intrebi ce-ar fi cel mai bine sa faci. Eu una recomand sa te dai cu un unguent cicatrizant si sa astepti pana ti se opreste sangerarea (daca nu s-a oprit deja). Cam atat. Sper ca te-am ajutat big grin

| Maria2901 a răspuns:

Pune pe niste vata spirt cu betadina pune vata acolo unde te-a muscat pisica si bandajeaza-te cu ceva pana vin parintii tai si dupa aia vezi tu...